Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Imam 16 god visok sam 176cm nikako nisam zadovoljan s tom visinom voleo bih da sam 185 190 cm roditelji su mi 155 I 173ili4 <--otac dali postoji mogucnost da jos porastem sta da jedem koji sport da radim ja svaki dan posle skole samo sedim za racunarom igram posle 2 3 sata ustajem sa stolice kada me mnogo bole noge dali to moze usporit rast? i sta da radim da bih jos porastao?Molim vas pomozite mi ocjan sam jer su svi u skoli veci za glavu barem osecam se kao patuljak
Moguce da cete porasti jos, jer rast i razvoj traju do 21. godine!
Izbegavajte sedenje pred kompjuterom, bavite se trcanjem, kosarkom, odbojkom ili plivanjem, hranite se raznovrsno, manite se losih navika i spavajte bar 8 sati dnevno!
I nemojte normalne procese i rast i razvoj da shvatate tako fatalno, u susprotnom cete postati pacijent koji ce posecivati psihijatra svakih 2 dana!
Opsutite se i uzivajte jer prave prepreke u zivotu tek dolaze, a da li cete biti 176 ili 180 cm visoki zaista nije problem koji ce vam ista u zivotu resiti ili pomoci!
Bitnije je da imate zdrave i normalne poglede na svet, da uchite i da se usavrshite u nekoj oblasti za koju imate afiniteta i da svoj zivot uchinite lepim a ne da se bavite zaista trivijalnim stvarima poput visine!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
bajram napisao:Imam 16 god visok sam 176cm nikako nisam zadovoljan s tom visinom voleo bih da sam 185 190 cm roditelji su mi 155 I 173ili4 <--otac dali postoji mogucnost da jos porastem sta da jedem koji sport da radim ja svaki dan posle skole samo sedim za racunarom igram posle 2 3 sata ustajem sa stolice kada me mnogo bole noge dali to moze usporit rast? i sta da radim da bih jos porastao?Molim vas pomozite mi ocjan sam jer su svi u skoli veci za glavu barem osecam se kao patuljak
Неко са толико година већ треба да зна да пише. Склапање реченица је основна ствар комуникације. Коришћење знакова интерпункције је неопходно. То је много важније од тога да ли ћеш да будеш онолико висок колико желиш.
Ивер не пада далеко од кладе. Дакле, највише 180cm - осим ако те не стрефи неки напад хормона.
Potpuno se slazem sa tamarom i acom i jos da dodam,ja bas mislim da je bolje funkcionisu nizi ljudi u zivotu nego visoki,samo kad vidim visokog tipa kako se muci dok sedi u autobusu obradujem se sto nisam visok.
NI SLUCAJNO DA SE OPTERECUJES ZBOG VISINE!!!!!!!!
S obzirom da si na nekom postu pisao da zaboravljas ko si i sta si, onda bolje zapisi --al koliko vidim ti bajram pises svaki dan sve sto ti padne na pamet tako da mozda i neces zaboraviti.
NEGO-meni se cini da ti vise zezas ili si zreo za psihologa--ne zameri al ako 36 sati provedes na kompu definitivnoooooo.
MA IMAS LI TI RODITELJE-jel moguce da toliko ne vode racuna--
-kazi da se salis ipak?