Pozdrav.
Pre mesec dana moja devojka nismo imali odnos ali smo bili bliski (preko stvari..) ...
Desilo se da sam ejakulirao ali preko stvari , pronašao sam na internetu da spermatozoidi ne prolaze kroz tekstil , ali nismo imali ikakvog kontakta sa polnim organima ..
11 dana nakom toga mojoj devojci je počeo menstrualni ciklus , što je po njenim zaključcimam par dana ranije dobila...
Pre par dana počela je da se žali na mučnine i vrtoglavice , zato što je bilo zagušljivo u autobusu .
Narednih dana , ta mučnina i vrtoglavica se vraćaju na "blic" (na par sekundi i prestane)što nas asocira na simptome trudnoće....
Ja sam imao neki virus , imao sam simptome kašlja , glavobolje , jake bolove u sinusima i povraćanje , viđali smo se u to vreme i moguće.je da sam joj preneo virus i da nije ništa....
Naše iskreno mišljenje je da nije trudna ali ti simptomi teraju nju da razmišlja o tome i jako se boji , nikada nije imala odnos i himen nije probijen ...
Koje su mogućnosti za trudnoćom???
Pomoć
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 01, 2016 8:45 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Pomoć
ne treba da si ekspert kako bi dosao do zakljucka tvojom recenicom, ajde sada upotrebi zdrav razum i logiku, pocitaj jedno 10 puta recenicu ako treba, i dodji do zakljuckaPandahusky93 napisao:Pozdrav.
Pre mesec dana moja devojka nismo imali odnos ali smo bili bliski (preko stvari..) ...
Desilo se da sam ejakulirao ali preko stvari , pronašao sam na internetu da spermatozoidi ne prolaze kroz tekstil , ali nismo imali ikakvog kontakta sa polnim organima ..
-
- Novi član
Pazi sve zvuči jako glupo , ali ona ima te jutarnje mučnine i praktično sve simptome koje ja tumačim kao slučajnosti , tripuje previše ,iako je nemoguće preko ovog načina zatrudneti...._david_ napisao:ne treba da si ekspert kako bi dosao do zakljucka tvojom recenicom, ajde sada upotrebi zdrav razum i logiku, pocitaj jedno 10 puta recenicu ako treba, i dodji do zakljuckaPandahusky93 napisao:Pozdrav.
-
- Novi član
Šta hoćeš da kažeš?aaaca napisao:Чијом?!Pandahusky93 napisao:...Koje su mogućnosti za trudnoćom???
ne probija tekstil to si u pravu, sto se tice simptoma mucnina, povracanja itd.. oni se obicno javljaju nakon treceg meseca od prilike...
lozi te, cista tinejdzerska posla , svi smo mi prosli kroz takav period...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Питам се о чијој евентуалној трудноћи је реч пошто је та описана ситуација смешна.Pandahusky93 napisao:Šta hoćeš da kažeš?aaaca napisao:Чијом?!Pandahusky93 napisao:...Koje su mogućnosti za trudnoćom???
-
- Novi član
Hvala za informacije , smanjile su se sumnje malo .._david_ napisao:ne probija tekstil to si u pravu, sto se tice simptoma mucnina, povracanja itd.. oni se obicno javljaju nakon treceg meseca od prilike...