Pomoć

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Pandahusky93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 01, 2016 8:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Pomoć

Post od Pandahusky93 »

Pozdrav.
Pre mesec dana moja devojka nismo imali odnos ali smo bili bliski (preko stvari..) ...
Desilo se da sam ejakulirao ali preko stvari , pronašao sam na internetu da spermatozoidi ne prolaze kroz tekstil , ali nismo imali ikakvog kontakta sa polnim organima ..
11 dana nakom toga mojoj devojci je počeo menstrualni ciklus , što je po njenim zaključcimam par dana ranije dobila...
Pre par dana počela je da se žali na mučnine i vrtoglavice , zato što je bilo zagušljivo u autobusu .
Narednih dana , ta mučnina i vrtoglavica se vraćaju na "blic" (na par sekundi i prestane)što nas asocira na simptome trudnoće....
Ja sam imao neki virus , imao sam simptome kašlja , glavobolje , jake bolove u sinusima i povraćanje , viđali smo se u to vreme i moguće.je da sam joj preneo virus i da nije ništa....
Naše iskreno mišljenje je da nije trudna ali ti simptomi teraju nju da razmišlja o tome i jako se boji , nikada nije imala odnos i himen nije probijen ...
Koje su mogućnosti za trudnoćom???
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Pomoć

Post od _david_ »

Pandahusky93 napisao:Pozdrav.
Pre mesec dana moja devojka nismo imali odnos ali smo bili bliski (preko stvari..) ...
Desilo se da sam ejakulirao ali preko stvari , pronašao sam na internetu da spermatozoidi ne prolaze kroz tekstil , ali nismo imali ikakvog kontakta sa polnim organima ..
ne treba da si ekspert kako bi dosao do zakljucka tvojom recenicom, ajde sada upotrebi zdrav razum i logiku, pocitaj jedno 10 puta recenicu ako treba, i dodji do zakljucka
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Pandahusky93 napisao:...Koje su mogućnosti za trudnoćom???
Чијом?! :wink:
Pandahusky93
Novi član
Novi član

Post od Pandahusky93 »

_david_ napisao:
Pandahusky93 napisao:Pozdrav.
ne treba da si ekspert kako bi dosao do zakljucka tvojom recenicom, ajde sada upotrebi zdrav razum i logiku, pocitaj jedno 10 puta recenicu ako treba, i dodji do zakljucka
Pazi sve zvuči jako glupo , ali ona ima te jutarnje mučnine i praktično sve simptome koje ja tumačim kao slučajnosti , tripuje previše ,iako je nemoguće preko ovog načina zatrudneti....
Pandahusky93
Novi član
Novi član

Post od Pandahusky93 »

aaaca napisao:
Šta hoćeš da kažeš?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

ne probija tekstil to si u pravu, sto se tice simptoma mucnina, povracanja itd.. oni se obicno javljaju nakon treceg meseca od prilike...

lozi te, cista tinejdzerska posla , svi smo mi prosli kroz takav period...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Pandahusky93 napisao:
aaaca napisao:
Šta hoćeš da kažeš?
Питам се о чијој евентуалној трудноћи је реч пошто је та описана ситуација смешна.
Pandahusky93
Novi član
Novi član

Post od Pandahusky93 »

_david_ napisao:ne probija tekstil to si u pravu, sto se tice simptoma mucnina, povracanja itd.. oni se obicno javljaju nakon treceg meseca od prilike...

lozi te, cista tinejdzerska posla , svi smo mi prosli kroz takav period...
Hvala za informacije , smanjile su se sumnje malo ..
Odgovori