Pomoć oko nekog virusa....

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Titou14
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 12, 2009 1:54 pm

Pomoć oko nekog virusa....

Post od Titou14 »

e pa ovako.....već 3 nedelje kašljem jako,čim mi se pojavio kasalj otisao sam kod doktora da to sredim i on mi je odma poslao na inhalacije 3x...kada mi ni posle toga nije bilo bolje opet sam otisao kod njega i onda mi je da tablete Aloprol i neku inekciju..i idalje sam kasljao i to jako gusim se od kašlja jeste da se desava povremeno ali kada kasljem sve mi suze idu na oci,i tako mi je sad zadnje nedelje bilo jako lose imao sam i temperaturu i povracao sam,i tada sam zavrsio na hitnoj...tamo sam dobio inekciju i onda mi je bilo bolje oni su me poslali kod pedijatra jel ima 16 god. i onda sam zavrsio tamo...isao sam da vadim krv i dajem urin i sve je bilo uredu,cak me doktorica poslala na rengen i sve je uredu...onda mi je doktorica rekla da je to običan kasalj i da će proći propisala mi je 2x kutije amoksicilina, i omnitus....i sve sam ja to popio i evo idalje kasljem jako cak mi suze idu od kasljanja....ne znam vise sta da radim nadam se da mi vi nekako možete pomoći....da spomenem jos da bolujem od Alergiske Astme...alergičan sam na grinje...ali napade gusenja nisam imao 5 god i ne korisitm pumpice ili bilo kake lekove za to već 5 god,mislim da ovaj kasalj nema veze sa tim....unapred puno hvala na pomoći.....
Odgovori