Mlad sam 20 godina.
Preglede koje sam uradio su sledeci.
3x UZ srca, snimao stomak,nosio Holter, 3x vadio krvnu sliku sve to uredno
Imam neki mali cvoric na stitnoj dr mi je rekao da to nije nista strasno jer je bas mali..
Hormon Ft3 mi je uvecan za 1.6..
Moji problemi su lupanje srca i preskaknje istog ( Aritmija koja nikada nije dokazana )
Znojenje dlanova, strah od izlasca iz kuce ( Agorafobija ) Strah od bolesti, iznenadne smrti..
Pijem Seroxat AD i Ksalol, Seroxat pola ujutru i uvece i Ksalol ceo ujutru pola u podne , ceo uvece..
Al se bojim da ja nisam organski bolestan ..
Jer mi nije jasno da iz cista mira puls skoci na 140-150-160.. pritisak na 160/100 a srce kod tri kardiloga zdravo..
Sada sam na lecenju kod psihijatra i psihologa kod koga svake nedelje imam razgovore..
Molim sve koje imaju slicne probleme da napisu nesto, tako isto i Dr.Ivicu jer vidim da je covek na mestu i da se razume bas u sve..
Veliki pozdrav!!
Pomagajte, ne znam vise sta da radim ..
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 29, 2015 6:39 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 29, 2015 6:39 pm
Re: Pomagajte, ne znam vise sta da radim ..
Pa zar niko ne moze da kaze nesto da pomogne?
Da l je to toliki problem ovde u ovoj nasoj zemlji
Da l je to toliki problem ovde u ovoj nasoj zemlji

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Није проблем када има некога. Осим тога, како помоћи особи која већ пије тону беспотребних психо-лекова који га полако али сигурно уништавају?
Погледај шта сам писао на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље под Срце (неколико текстова).
Погледај шта сам писао на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље под Срце (неколико текстова).
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Okt 19, 2015 1:27 pm
Stari-Lisac napisao:Mlad sam 20 godina.
Preglede koje sam uradio su sledeci.
3x UZ srca, snimao stomak,nosio Holter, 3x vadio krvnu sliku sve to uredno
Imam neki mali cvoric na stitnoj dr mi je rekao da to nije nista strasno jer je bas mali..
Hormon Ft3 mi je uvecan za 1.6..
Moji problemi su lupanje srca i preskaknje istog ( Aritmija koja nikada nije dokazana )
Znojenje dlanova, strah od izlasca iz kuce ( Agorafobija ) Strah od bolesti, iznenadne smrti..
Pijem Seroxat AD i Ksalol, Seroxat pola ujutru i uvece i Ksalol ceo ujutru pola u podne , ceo uvece..
Al se bojim da ja nisam organski bolestan ..
Jer mi nije jasno da iz cista mira puls skoci na 140-150-160.. pritisak na 160/100 a srce kod tri kardiloga zdravo..
Sada sam na lecenju kod psihijatra i psihologa kod koga svake nedelje imam razgovore..
Molim sve koje imaju slicne probleme da napisu nesto, tako isto i Dr.Ivicu jer vidim da je covek na mestu i da se razume bas u sve..
Veliki pozdrav!!
Imam i ja istih problema,hronicno mi je nizak pritisak i samo odjednom skorci.. ali ima kada mi i variva. Sve pretrage uradila-kardiolog,endokrinolog,neurologija,magnetna rezonanca,vadjenje krvi itd..jedino sto je problem jeste sto mi je povisen holesterol i bilirubin i sto imam ponekad povecano lupanje srca a to je verovatno zbog pada pritiska. Ja sam imala taj panicni napad u vise navrata i zavrsavala u hitnoj.Tada su mi dali lorazepan-pola tablete ili bensedin u injekciji. Danas sam bila prvi put kod psihijatra,da se malo posavetujem sta da radim jer bukvalno iimam kao sto ti kazes strah da izadjem iz kuce,da krenem na put,da odem u neki trzni centar,izlazak...bilo gde a da ne pomisljam da ce mi se slositi ili ne daj Boze umreti. Dala mi je Seroxat da pijem,1/4 ujutro 3 dana i posle da nastavim sa pola tablete.Uz to sam dobila jos da pijem i Ksalol 0.25mg ujutro. Kakve su tebi reakcije na te lekove? Imao si neke nuspojave?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 07, 2015 5:16 pm
Potrudi se da dobijes uput i da odes kod endokrinologa, stitna zlezda ti pravi problem sigurno, e sad ja bih ti preporucio da promenis ishranu, da uzimas hranu koja sadrzi omega 3 masti kao sto su tunjevina, sardine itd. Takodje bih ti preporucio blagu fizicku aktivnost (Brzo hodanje 30 min pa postepeno dodaj do 60 min, jumping jack's (potrazi ako ne znas sta je na youtube) i definitivno joga bi ti doprinela zdravlju)
P.S. Prvo se posavetuj sa lekarom dali smes ovo sve da radis.
Pozdrav i ocekujem rezultate.
P.S. Prvo se posavetuj sa lekarom dali smes ovo sve da radis.
Pozdrav i ocekujem rezultate.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Да, да, туњевина, па још комадићи туњевине па још Лаперла. Да се упропастиш до краја.
Nastavi svakako kod psihologa i psihijatra, oni mogu pomoći da se pokrenes i sam pocnes pomagati sam sebi, uz lekove mozda neki period ali veruj da ces stici i do trenutka kad ces ih ostaviti i sam svojom energijom pomegati sebi pa i drugima svojim iskustvom.
Samo veruj da svaka bolest moze da se izleci (tesko doslo a tesko i proslo)
Srecno
Samo veruj da svaka bolest moze da se izleci (tesko doslo a tesko i proslo)
Srecno