Pomagajte !! :(
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 07, 2012 3:16 pm
Pomagajte !! :(
Imam 21 godinu i prije 26.04 dana sam imala prvi sexalni odnos s deckom.Pri tome nismo koristili zastitu,ali bili smo vrlo oprezni i on ga je izvadio na vrijeme.Takodjer moram da napomenem da se to dogodilo 5 dana prije mog mjesecnog ciklusa,tj.da sam bila u neplodnim danima.I ranije su mi menstruacije kasnile,ali ono po 2 dana,ali bojim se da sada kasni vec 5 dana. Imam bolove u donjem dijelu stomaka vec danima,grudi me malo bole,ali nije kao do sad pred menstruaciju,jer imam bas izrazito jake bolove.Molim vas recite mi da li postoji mogucnost da sam trudna?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 07, 2012 3:16 pm
Re: Pomagajte !! :(
malena1234 napisao:Imam 21 godinu i prije 26.04 dana sam imala prvi sexualni odnos s deckom.Pri tome nismo koristili zastitu,ali bili smo vrlo oprezni i on ga je izvadio na vrijeme.Takodjer moram da napomenem da se to dogodilo 5 dana prije mog mjesecnog ciklusa,tj.da sam bila u neplodnim danima.I ranije su mi menstruacije kasnile,ali ono po 2 dana,ali bojim se da sada kasni vec 7 dana. Imam bolove u donjem dijelu stomaka vec danima,grudi me malo bole,ali nije kao do sad pred menstruaciju,jer tada imam bas izrazito jake bolove.Takodjer u posljednja 3 dana imam mucnine koje traju po cijeli dan,bol u ledjima.Je li moguce da mi toliko kasni zbog toga sto je prvi put?Molim vas recite mi da li postoji mogucnost da sam trudna?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pomagajte !! :(
Pa moze da se desi, kako da ne, mada i nije obavezno, ipak ti je to bio prvi odnos pa organizam reaguje. Nikada nemoj da se oslanjas na plodne/neplodne dane (meni su recimo plodni dani drugi dan od ciklusa..), kao ni da prekinut odnos. Uradi test, imas u apotekama te testove za utvrdjivanje. Ne bih da zvucim kao neko ko popuje, ali pamet u glavu i koristite kondom.