Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
koliko sam ja shvatila ,iz prethodnih odgovora,toliko mala kolicina zive iz toplomera ne moze da bude stetna!
a,da uradis kao ja,pa da ne brines vise???!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Devojka je samo pitala i ja mislim da je pohvalno sto je postovala ovde, a ne otvarala novi topic - posle se svi zale kako ima nebrojeno topic-a po kojima se vrte iste teme!
Elem, meni se nedavno desila ista situacija (polomljen toplomer), nesto zive sam usisala, nesto obrisala, a nesto mi je zavrsilo na ruci i nista! Jos sam ziva Slazem se sa tim da je to premala kolicina zive da bi naskodila bilo kome, tako da... Opusteno
Jelena88 napisao:O Boze, ni iz cega ispade citava rasprava!
Devojka je samo pitala i ja mislim da je pohvalno sto je postovala ovde, a ne otvarala novi topic - posle se svi zale kako ima nebrojeno topic-a po kojima se vrte iste teme!
Elem, meni se nedavno desila ista situacija (polomljen toplomer), nesto zive sam usisala, nesto obrisala, a nesto mi je zavrsilo na ruci i nista! Jos sam ziva Slazem se sa tim da je to premala kolicina zive da bi naskodila bilo kome, tako da... Opusteno
Nije problem u tome, nego sto sludjena mama mora da zatvori temu, inace joj nema kraja
joooojj,stvarno sam se samo nasalila o stavljanju tacke na temu,tri tacke itd...da se ne ponavljam!!!
pa,mislim,ko sam ja da zatvaram temu,bozeeeee!!!!!!
ni iz cega ispade citava rasprava pa sad moram i da se pravdam!!!!!
o.k.izvinjavam se svima!!!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Ma ne trebas da se izvinjavas i ja sam se salila, tema ima nekoliko korisnih saveta na pocetku : digitalni toplomer, bakarna metlica i to da kolicina zive u toplomeru nije opasna po zdravlje, posle smo se samo zezali, pa otud i ideja o zatvaranju.
Eto sad sludjena mama mora opet da postuje i "zatvori" temu
Jelena88 napisao:O Boze, ni iz cega ispade citava rasprava!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa polomila sam toplomer i trk na net
ipak smirili ste me malo, dok mi je muz digao pritisak - da se odmah beba i ja evakuisemo iz te sobe gde je rasuta ziva.
nego ljudi ja to nikako ne mogu da pokupim, a malo mi je strasna ideja da ostane zive po podu kad imam bebu koja puzi