Polip na zucnoj kesi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
exp
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 17, 2006 11:54 pm

Polip na zucnoj kesi

Post od exp »

Imam polip od 7 mm na zucnoj kesi. Tacije polipoidni izrastaj
da li neko zna za neku travu koja moze da leci ovu bolest ili barem da pomogne? Ili neki lek?
tiksi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 08, 2006 3:51 pm

Post od tiksi »

Zadebljanje koje imaš i nije tako malo.Leka nema.Ne potcenjuj svrhu žučne kese u svom organizmu.Ne bacaj pare na lažnim preparatima nego prihvati operaciju koja ti je već ponuđena kao jedina opcija.
mr M
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 25, 2006 2:09 am

Pozdrav

Post od mr M »

Operisao sam zucnu kesu jer sam imao kamen u njoj (7 mm) i polip oko 5 mm na njoj. Lekar mi je rekao da moram na operaciju i kao prioritet je naveo polip, dok ga je kamen „manje“ interesovao. Ovo „manje“, shvati u relativnom znacenju te reci, jer se zucna kesa svakako morala odstraniti zbog kamena, ali polip moze biti pokazatelj razvoja nekog procesa, pa je najbolje odstraniti ga zajedno sa zucnom kesom. Operacija inace ne treba da te plasi. Jedino se pokonsultuj sa lekarom oko vrste operacije (klasicna ili laparaskopska). Razlika je u metodu izvođenja, duzini oporavka i ceni. Ljudi na forumu su dosta pisali o problemima u vezi zucne kese, pa potrazi malo.

Pozdrav,
mr M.
exp
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 17, 2006 11:54 pm

Post od exp »

meni se velicina polipa ne menja 10-ak godina :-?
ALI, isplanirano je da septembra idem na operaciju. u pravu si, ipak nije za zezanje.

Hvala na odgovoru :lol:
Odgovori