Pokusavamo ali jos nista

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Zorana1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 23, 2015 3:58 pm

Pokusavamo ali jos nista

Post od Zorana1 »

Cao, ja sam ovde nova i bio bi red da se predatavim :D zovem se Zorana i imam 20 godina, u braku sam godinu dana i pokusavamo vec 10 meseci da ostanem trudna ali jos nista :/ menstruacija mi je tacno na 31 dan, uglavnom mi traje 5,7 dana.. Prosli mesec mi je trajala 12 dana :/ jel li to normalno? Toliko zelimo bebu ali nista od toga, kasni mi dan dva taman se ponadam a ono nista :/ mozda ne mozemo da imamo decu ili ja nzm sta.. Bila sam kod ginekologa pre godinu dana i kaze da mi je sve uredu materica je odlicna nikakve bolesti, infekcije ma nista.. I zasto onda jos nema bebe? :( molim vas da mi date neki savet da sto pre ostanem trudna jer jako zelimo da imamo bebu :*
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Pokusavamo ali jos nista

Post od aaaca »

Знам неколико парова који су такође што пре желели бебу. Свашта су радили али ништа се није дешавало и тако годинама. Намучили су се, радили свакакве анализе и ништа. Када су дигли руке од труда, добили су бебу.

Знаш шта се дешава са сапуном када га јако стиснеш? Исклизне из руке. Тако је са свиме у животу.

Што се пре опустите пре ћете добити дете. И уосталом где журите?

У међувремену набавите литературу и добро проучите како се деца правилно одгајају и васпитавају.
Odgovori