Pojesti crve?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Pojesti crve?
Da li neko zna, da li je opasno pojesti crve, tacnije progutati? Bili su u kakau i nisam ih primetila, tako da sam vec popila pola solje mleka, sa sigurno par malih belih crva
. Zanima me da li ce ih zeludacna kiselina unistiti ili moze da dodje do nekog problema?

Re: Pojesti crve?
Mislim da vam nista nece biti.
Ja sam pre izvesnog vremena napravila kacamak i dok sam ga jela (sa sirom i kajmakom) slucajno primetila da u kacamaku ima crva. Bili su beli, ne bas mnogo mali i mislim da sam dva meseca imala nocne more oko toga, ali mi nista nije bilo. Osim sto jedan dug, dug period nisam jela kacamak. I od tad ga cuvam u zamrzivacu.
Moja prijateljica je pojela crva u musliju. Mislim, jela je musli u kome je (kasno, na zalost) primetila da ima crva.
Osim sto je odvratno, ne verujem da ima neke stetne posledice.
Ja sam pre izvesnog vremena napravila kacamak i dok sam ga jela (sa sirom i kajmakom) slucajno primetila da u kacamaku ima crva. Bili su beli, ne bas mnogo mali i mislim da sam dva meseca imala nocne more oko toga, ali mi nista nije bilo. Osim sto jedan dug, dug period nisam jela kacamak. I od tad ga cuvam u zamrzivacu.
Moja prijateljica je pojela crva u musliju. Mislim, jela je musli u kome je (kasno, na zalost) primetila da ima crva.
Osim sto je odvratno, ne verujem da ima neke stetne posledice.

- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
koliko smo ne znajuci,uneli crva jeduci tresnje,visnje i ostale vocke,aj joooooooj... 

ja isto mislim da tu neće biti nikakvih posljedica.
želudčana kiselina je jaka i sigurno će ih ona uništiti
u nekim egzotičnim zemljama se crvi smatraju delikatesama, tako da ako ih ljudi jedu sigurno nisu štetni za zdravlje
i meni se desilo da sam u kakau našla par malih bijelih crva, no prije nego što sam ga popila. od tada mi se zgadio
želudčana kiselina je jaka i sigurno će ih ona uništiti

u nekim egzotičnim zemljama se crvi smatraju delikatesama, tako da ako ih ljudi jedu sigurno nisu štetni za zdravlje

i meni se desilo da sam u kakau našla par malih bijelih crva, no prije nego što sam ga popila. od tada mi se zgadio

* Sve je moguće ako ne odustaneš od snova već na prvoj prepreci! *
- 13th.wizard.
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm
hehehe...uneli ste kvalitetan obrokIssi napisao:Da li neko zna, da li je opasno pojesti crve, tacnije progutati? Bili su u kakau i nisam ih primetila, tako da sam vec popila pola solje mleka, sa sigurno par malih belih crva. Zanima me da li ce ih zeludacna kiselina unistiti ili moze da dodje do nekog problema?

shalu na stranu - ne brinete ništa, ko da ste pečurke pojeli.
- jelenaa1985
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm
zato ja te vocke i ne jedemSlavko_slavko napisao:koliko smo ne znajuci,uneli crva jeduci tresnje,visnje i ostale vocke,aj joooooooj...