Pojacana maljavost na licu.
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 18, 2011 1:00 pm
Pojacana maljavost na licu.
Skoro sam napunio 15 godina i imam jedan problem. Naime, od prosle godine pocele su da mi rastu dlacice na obrazima skoro do oka. Od tad ih na oko 2 nedelje seckam i plasim se da mi uskoro ne postanu jace i duze. Da li postoji neko resenje za ovaj problem? Hvala unapred
Re: Pojacana maljavost na licu.
Postoji. Epilacija. Ja sam radio na vratu i zadovoljan sam. Ali s obzirom da imas 15 god., morao bi da sacekas bar jos 3 - 4 god.
I naravno da izbaronises matorce za jedno 500 evra
I naravno da izbaronises matorce za jedno 500 evra

Re: Pojacana maljavost na licu.
Laserska epilacija je trenutno najelegantnije resenje.
Ne znam odakle si, ali u Beogradu ima mnogo kozmetickih i dermatoloskih salona/ordinacija koje
rade lasersku epilaciju raznim vrstama aparata, i imaju razne cene, u rasponu od visokih do bezobrazno visokih.
Ipak, pogledaj predlog koji sam ti poslao na privatnu poruku.
Mozda bi neko strucniji mogao da ti predlozi i neki pregled stanja hormona.
Ali nemoj da cekas odgovor na forumu, nego pravac kod doktora da te uputi kod
specijaliste. Ako krene da ti prica da je to normalna pojava za (neke) muskarce pa da zato
ne treba da se zalis lekaru, a ti kazi da te to psiholoski muci i da ne zelis da ustajes ujutru iz kreveta
ni da napustas svoju sobu.
Ne znam odakle si, ali u Beogradu ima mnogo kozmetickih i dermatoloskih salona/ordinacija koje
rade lasersku epilaciju raznim vrstama aparata, i imaju razne cene, u rasponu od visokih do bezobrazno visokih.
Ipak, pogledaj predlog koji sam ti poslao na privatnu poruku.
Mozda bi neko strucniji mogao da ti predlozi i neki pregled stanja hormona.
Ali nemoj da cekas odgovor na forumu, nego pravac kod doktora da te uputi kod
specijaliste. Ako krene da ti prica da je to normalna pojava za (neke) muskarce pa da zato
ne treba da se zalis lekaru, a ti kazi da te to psiholoski muci i da ne zelis da ustajes ujutru iz kreveta
ni da napustas svoju sobu.