pognut vrat pomoc!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
bujosh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 21, 2011 4:42 pm

pognut vrat pomoc!!

Post od bujosh »

imam tek 14 godina i nov sam na ovom forumu i imam jedan problem:kicma mi je povijena ali to nije toliko veliki problem nego mi je vrat malo otisao napred i kad hovu da ga ispravim rebra napred mi iskoce ne mnogo ali se vidi...e sad ako moze neko da mi kaze da li sam zakasnijo da radim vezbe ili jos ima nade da se ispravim...do 12 godina sam stvarno bio sitan decak i nisam imao neku misicnu masu i imao sam veoma lose drzanje...ali sam posle polako se ispravljao pa se vracao pa se ispravljao itd...u medjuvremenu sam dosta porastao i razvio se ramena su mi dovoljno siroka i misici su mi dosta razvijeni (ne bas mnogo ali sasvim dovoljno)mada malo trbusni i grudni nisu bas nesto pre neki dan sam poceo da vezbam misice.... i da ,jel neko zna neke vezbe koje mogu pomoci da se isprave ledja molio bih vaas za pomooc!!!!!!stvarno ne znam sta da radim :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: pognut vrat pomoc!!

Post od tamaraft »

Plivanje!

Trazite uput od svog lekara pa otidjite par puta na vezbe za kichmu u svoj dom zdravlja, nauchite ih i onda mozete i sami da ih radite kod kuce.

Rastete i normalno je da ste malo disproporcionalni, svako od nas je u tom periodu ili vio debeljuca ili zirafa :) znate vec kako to ide sa nadimcima i decom koja su okrutna, ali bitnije je u tom periodu da se zdravo hranite, da zdravo vezbate, da se izlazete prikladnim fizichkim naporima, da ne opterecujete svoje zglobove i misice tezinam ai teretanom.

I da nauchite vezbice u domu zdravlja za kichmu kako bi sanirali posturu tj stav tel ai polozaj kicme koji ej kod svakog tinejdzera problem.

Pozz
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori