Ukoliko neko ima iskustva sa podvezivanjem hemoroida, htela bih da pitam da li su imali tegobe nakon tretmana?
Već sam pisala o ovome na podforumu Gastroenterologija.
Naime, pre tačno nedelju dana mi je urađen zahvat. Prva dva dana sam imala jake bolove (iako je doktor rekao da ću imati samo neprijatnosti), tragove krvi na toalet papiru nakon prve dve stolice. Više ne krvarim, ali i dalje imam neprijatan osećaj unutar analne regije (peckanje, bockanje, bol pri pojavi gasova, dok ih se ne oslobodim). Ono što mene brine je osećaj žarenja prilikom pražnjenja creva koji se nastavi još neko vreme kasnije.
Da li je gumica spala, ne znam, jer i dalje imam smetnje.
Moram da napomenem da pre tretmana nisam imala nikakvih tegoba, osim kad su hemoroidi prolabirali - tada bih osećala peckanje, zatezanje i blagi svrab.
Da li je ovo normalno ili se kod mene nešto zakomplikovalo?
Kontrolu imam 19. septembra. Ne znam da li bih trebala da se javim ranije.
Kakva su vaša iskustva?
Podvezivanje hemoroida (gumi ligatura) - problem!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Podvezivanje hemoroida (gumi ligatura) - problem!
Moje licno misljenje je- Vasa kontrola mi se cini "daleko"-19. septembar.Da sam na vasem mestu,otisla bih pre -19.septembra.-kod doticnog lekara i predocila bih mu vasu zabrinutost..Ipak je on strucno lice..pa neka VAM Lekar kaze SVOJE misljenje,a i vama ce biti lakse..,mozda ce vam ispisati jos neku dodatnu terapiju..Vi odlucite sami..