podrhtavanje nerva u nadlaktici

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

Re: podrhtavanje nerva u nadlaktici

Post od gogi999 »

U redu,shvatila sam ja dozu humora,necomo se sad ljutiti ovamo.
S humorom je zaista sve u redu :) Volim ga i cesto ga upraznjavam i dobro je da postoji dobra volja onih koji su u materiji da pomognu onima koji nisu.
Literatura iz te oblasti postoji na internetu ali iskustva ovako"uzivo"takodje mogu biti od koristi.
Ne vredi povlaciti se iz price tako brzo....
Beba021
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 14, 2011 9:44 pm

Post od Beba021 »

POdrhtavanje kapka nije ništa novo ni ozbiljno. U 99% slučajeva to nije ništa. Meni se to često dešavalo. Ostala podrhtavanja mišića su mi se dešavala, pogotovo u vreme velikih stresova, i naravno da sam odmah pomislila na ALS (nemojte nikad guglati simptome). Neurolog je to otpisao ali zbog lekova za smirenje i antideprsiva sam dobila nekoliko kg koje nikad nisam skinula i celu tu godinu sam provela kao da imam narkolepsiju. :(
Poslednjih par meseci mi se to ponovo javljalo i to lokalizovano, kao kod vas, i naravno, opet panika, ali mi je neurolog rekao da bi se imalo osnova za paniku, takav jedan simptom mora da ima još nekih dodatnih (objektivna slabost udova ili mišića lica, određeni neurološki znaci).
GEneralno, nije teško bojati se tako ekstremno gadnih bolesti i nalaziti simptome na sebi, ali je stvarno stvarno destruktivno, verujte mi na reč.
aKO se plašite i ne daj Bože, imate još neke simptome, idite neurologu bar da se smirite.
ali ako traje nekoliko meseci i nema drugim simptoma, onda verovatno nije ništa.
pozdrav i sve najbolje
gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

Post od gogi999 »

Hvala Beba.Trajalo je intenzivno desetak dana i onda prestalo.Sedam dana nista a onda jutros ponovo nadlaktica a unazad par dana oko.Medjutim,nisam se bojala.Pijem Mg od 250mg i B kompleks jednom dnevno pa videcu.
Samo znam da jednog dana kad sam cula losu vest odmah je pocelo da drhti i skace.Sta vise reci...
Odgovori