POdrhtavanje kapka nije ništa novo ni ozbiljno. U 99% slučajeva to nije ništa. Meni se to često dešavalo. Ostala podrhtavanja mišića su mi se dešavala, pogotovo u vreme velikih stresova, i naravno da sam odmah pomislila na ALS (nemojte nikad guglati simptome). Neurolog je to otpisao ali zbog lekova za smirenje i antideprsiva sam dobila nekoliko kg koje nikad nisam skinula i celu tu godinu sam provela kao da imam narkolepsiju.

Poslednjih par meseci mi se to ponovo javljalo i to lokalizovano, kao kod vas, i naravno, opet panika, ali mi je neurolog rekao da bi se imalo osnova za paniku, takav jedan simptom mora da ima još nekih dodatnih (objektivna slabost udova ili mišića lica, određeni neurološki znaci).
GEneralno, nije teško bojati se tako ekstremno gadnih bolesti i nalaziti simptome na sebi, ali je stvarno stvarno destruktivno, verujte mi na reč.
aKO se plašite i ne daj Bože, imate još neke simptome, idite neurologu bar da se smirite.
ali ako traje nekoliko meseci i nema drugim simptoma, onda verovatno nije ništa.
pozdrav i sve najbolje