PODMLADIVANJE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 6:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
PODMLADIVANJE
Predlazem novu temu-Kako ostati mlad bez hirurgije!!! Dajte sto vise predloga!!!
Eh,Edelina-o ovome mozemo beskonacno...Ja mislim da je najvaznija genetika a sve ostalo je manje-vise bezveze.Totalni sam bolesnik kad je u pitanju kozmetika i sa novcem koji sam do sada u nju ulozila mogla sam kucu da sagradim!Trudim se da koristim provereno i najbolje,ali nista do sada nije ispunilo moja ocekivanja (ili mozda ja ocekujem previse).Kremice,mleka,antiridi,anticeluliti,antistrieti...da ti ne pricam sta sve stavljam na sebe.Naravno,nije da mislim da nikako ne mozemo pomoci sebi kad je podmladjivanje u pitanju,ali...velika je to zrtva:uredan zivot,pravilna ishrana,puno (ispravne vode),sport,dosta sna,zivot bez stresa-da li je uopste moguce sve ovo u vremenu u kome zivimo?!Pozdrav!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 6:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
DA< TACNO> Mnogo velika zrtva,ali treba se truditi da to postane sastavni deo zivota. !> Osam sati kontinuiranog sna.ja sada to nikako ne mogu da sprovedem u delo jer imam bebu. Ranije sam izgledala 15 god. mlade i svi su se cudili. Mislim da nisu presudne kreme i antiridi. Po meni je najvaznije vezbanje i rapolozenje! Optimizam je na prvom mestu i vitka linija jer se tada osecas lagano i leprsavo!