Plodni dani ili ne: testovi?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Plodni dani ili ne: testovi?
Znam za MaybeBaby mada ne znam koliko je pouzdan u odredjivanju plodnih i neplodnih dana? Cula sam da postoji neki bolji jednokratni test kao traka za urin ili krv nalik za one sto odredjuju trudnocu pa me zanima kako se zove ovaj sto radi na principu nivoa hormona i koliko je pouzdan? Ako neko zna neka mi javi neku okvirnu cenu tog seta ili kako vec ide pakovanje? Molim neka pojasnjenja. Hvala veliko!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Re: Plodni dani ili ne: testovi?
MaybeBaby je apsolutno nepouzdan
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Plodni dani ili ne: testovi?
Pre je nepouzdan nego pouzdan, ipak ej bolje da se obratite svom ginekologu da vas nauchi kako da racunate plodne dane i naravno ako imate ispod 25 godina (a predpostavljam da imash s obzirom an prirodu pitanja koju postavljash na internet forum) ne rachunajte na potpuno redovne cikluse i potpunu tachnost rachunanja plodnih dana, tako da, najsigurnije je da se stitite i od nezeljene trudnoce i od seksualno prenosivih bolesti tako shto cesh poslushati staru dobru izreku:kondom glavu chuva 
A sto se tiche cena testova najbolje je da odesh u najblizu apoteku i pitash, to nishta ne boli a imaces informaciju iz prve ruke.

A sto se tiche cena testova najbolje je da odesh u najblizu apoteku i pitash, to nishta ne boli a imaces informaciju iz prve ruke.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.