Postovani, u poslednje vrijeme su mi se pojavili podocnjaci, cinjenica jeste da ne spavam mozda dovoljno, ali ipak me zabrinjavaju ovoliki podocnjaci natecenost i plavilo. Proslog mjeseca sam uzimao suplement kreatin u bodi bildingu ali sam pio 3-4 litra vode dnevno.
Posumnjao sam da imam ostecene bubrege, pa sam odlucio da izvadim nalaze. Da li ce se kreatin nalaziti u nalazima ako sam prestao da ga pijem prije 7-8 dana? hvala
Plavi podocnjaci sa nateklim kolutovima
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Plavi podocnjaci sa nateklim kolutovima
Oči i područje oko njih su po tradicionalnoj kineskoj medicini povezani s jetrom.
Meridijan jetre se završava tik ispod očiju. Kinezi kažu, oči pokazuju šta misli srce; srce spada u element vatra kojeg "hrani" element drvo, a jetra spada u element drvo. Njihova veza je očigledna
Meridijan jetre se završava tik ispod očiju. Kinezi kažu, oči pokazuju šta misli srce; srce spada u element vatra kojeg "hrani" element drvo, a jetra spada u element drvo. Njihova veza je očigledna

Re: Plavi podocnjaci sa nateklim kolutovima
Oteceni podocnjaci su u direktnoj vezi sa nepravilnim radom bubrega, zbog kojih se zadrzava tecnost i stvaraju otoci. Po visini kreatina u nalazu ces videti i u kakvom su stanju bubrezi, naravno uz ostale analize. Obavezno izbaci kreatin kao suplement i povremeno proveravaj visinu kreatina koja bi u tom slucaju trebala da se normalizuje.