Pitanje u vezi sa udarcem u glavu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 23, 2005 6:16 pm
Pitanje u vezi sa udarcem u glavu
Pre godinu dana sam udario solidno u gornji deo vrata (metalni, ostar deo) posto je niski plafon. Nisam se onesvestio. Cela kuca u kojoj sam bio u gostima je niska za visoke ljude i nakon toga sam se par puta jos udario ali manje od prvog puta posto sam zaboravio da treba vise da se sagnem. Ne boli me glava ali na delu gde sam se udario u glavu kada predjem po kozi glave i korenu kose imam neki blag tup osecaj. Nemam neke cvoruge i slicno. Da li mislite da bih u mom slucaju trebalo da brinem i iz cega se sastoji pregled te vrste, da li bi bio samo dodirni pregled ili snimanje glave rendgenom?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
NE znam sta podrazumeva 'blag tup osecaj' zaista :shock: ali sta god da je bilo - bilo je pre godinu dana i sta je imalo da se desi vec se desilo: sve i da je doslo do frakture (sto sumnjam, ali ajde hipoteticki) do sad je zaraslo. Mozda se radi o nekom oziljnom tkivu ukoliko je bilo posekotine (uocljive ili ne). Ne vidim razlog da ides po lekarima ukoliko nema bola.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 23, 2005 6:16 pm
Malo pojasnjenja
Hvala na odgovoru. Nisam primetio da sam imao ucestale glavobolje od udarca. Ona tacka o kojoj pricam je osetljiva slicno kao kada je zub osetljiv na hladno/slatko ali mnogo manjeg intenziteta.