Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Da li postoji mogucnost jos malo da rastem iako imam 18 godina a nisam porastao ni cm u proteklih 3 god? Postoji li neka mogucnost da se to utvrdi uz pomoc nekog testa? Moj brat skoro da je visok 190 a ja samo 172. Hvala unapred!
Moze. Napravi se rentgenski snimak sake, mozda cak i cele podlaktice i na osnovu toga i mozda jos necega se utvrdi da li je zavrseno sa rastom. Znaci znam da moze ali nisam siguran kako se to radi tako da vidi sa svojim doktorom.
OK, hvala Vam na odgovoru. Problem je u tome sto ja ne poznajem ni jednog doktora koji bi mogao to da uradi. Zamolio bih Vas da mi preporucite nekog...Moze i na pp. Pozz!
Moj doktor ne zna ni kako se zove a kamoli da leci (zivim u nekom zabacenom selu). Evo pitacu ponovo, da li neko zna nekog dobrog doktora u Beograd koji bi mogao da utvrdi da li jos uvek rastem??? Moze i na pp. Pozz!
S' ozbirom da imas vec 18 god i da poslednje 3 godine nisi porastao ni za jedan centimetar, velike su sanse da je rast zavrsen... Tako sam i ja rastao do kraja osnovne skole i za celu srednju porastao jos jedan cm...
I ja mislim da mi je rast zavrsen ali imam jos malo nade. Da li mislite da bi endokrinolog mogao da uradi taj test? Sta mislite o Ars Medica na Vracaru? Pozz!