Pitanje u vezi radiologije

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
lazar.lazic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 23, 2016 9:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Pitanje u vezi radiologije

Post od lazar.lazic »

Pozdrav ljudi, zanima me da li su istine sve ono što pričaju za radiologe da oboljevaju, ne dočekaju penzije ili to zavisi od nečeg drugog..Ja sam hteo da upišem radiologiju u Novom sadu, šta mislite o ovom?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Pitanje u vezi radiologije

Post od aaaca »

Па друже сви радиолошки уређаји много зраче али ти као радиолог ваљда не би радио конкретно снимање. То раде они јадни техничари који морају да удишу јонизован ваздух и ко зна шта друго. Зашто си запео за радиологију?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

pa zapeo da nista ne radi, misli da ce samo da snima pluca i ostalo :) bira lak posao
lazar.lazic
Novi član
Novi član

Post od lazar.lazic »

Ma nisam zapeo za lagan posao, samo pitam pošto sam upisao informatiku (jer mi je u srednjoj išla, inače sam htio istoriju sa željom da budem prof. istorije, ali nisam zbog zaposlenja i drugih stvari možda sam i pogrešio ali dobro..) Posle informatike mogu raditi posao za računarom i znam da se traži danas to, ali ja bih voleo, znam da ne mogu baš ni birati danas, da radim neki društveni posao ( imam želju da budem vatrogasac , ali tu se politicki zapošljavaju , a ja ću čekati priliku, i barmen), tako da sam vas pitao i za radiologiju postoji u ns 3 god. i društven posao sa ljudima, hvala na odgovorima!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ма хајде, друштвен посао. Снимиш 50 људи дневно и са сваким поразговараш 15 секунди. А сви болесни. Баш ти је друштво.

Какав си то јебени информатичар коме је алтернатива историја?! Да си рекао наставник математике или информатике, у реду.

Ватрогасци се запошљавају политички?! То је исто као да си рекао да се рудари запошљавају политички.

Размисли ти још који пут о својим жељама, без увреде.
lazar.lazic
Novi član
Novi član

Post od lazar.lazic »

Hvala na odgovoru, ne znam ni sam sta ću. Istoriju sam voleo, a informatika mi je išla dobro u srednjoj pa sam upisao zbog posla koji se traži, ali izgleda da nije to to i na kraju možda i nemam šta da biram u ovoj državi. Za vatrogasce mi je rekao poznanik da su tražili radnike i na kraju su prošli oni koji su bili u nekoj političkoj stranci. Pa evo sad razmišljam o radiologiji, šta će biti na kraju ni sam ne znam, ipak hvala na odgovoru.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па најбоље да се бавиш сервисирањем рачунара. Ту ти корисници стално плачу, досађују и гњаве. Имаш их колико ти је воља.
Odgovori