Pitanje u vezi radiologije
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 23, 2016 9:49 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Pitanje u vezi radiologije
Pozdrav ljudi, zanima me da li su istine sve ono što pričaju za radiologe da oboljevaju, ne dočekaju penzije ili to zavisi od nečeg drugog..Ja sam hteo da upišem radiologiju u Novom sadu, šta mislite o ovom?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Pitanje u vezi radiologije
Па друже сви радиолошки уређаји много зраче али ти као радиолог ваљда не би радио конкретно снимање. То раде они јадни техничари који морају да удишу јонизован ваздух и ко зна шта друго. Зашто си запео за радиологију?
pa zapeo da nista ne radi, misli da ce samo da snima pluca i ostalo
bira lak posao

-
- Novi član
Ma nisam zapeo za lagan posao, samo pitam pošto sam upisao informatiku (jer mi je u srednjoj išla, inače sam htio istoriju sa željom da budem prof. istorije, ali nisam zbog zaposlenja i drugih stvari možda sam i pogrešio ali dobro..) Posle informatike mogu raditi posao za računarom i znam da se traži danas to, ali ja bih voleo, znam da ne mogu baš ni birati danas, da radim neki društveni posao ( imam želju da budem vatrogasac , ali tu se politicki zapošljavaju , a ja ću čekati priliku, i barmen), tako da sam vas pitao i za radiologiju postoji u ns 3 god. i društven posao sa ljudima, hvala na odgovorima!
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ма хајде, друштвен посао. Снимиш 50 људи дневно и са сваким поразговараш 15 секунди. А сви болесни. Баш ти је друштво.
Какав си то јебени информатичар коме је алтернатива историја?! Да си рекао наставник математике или информатике, у реду.
Ватрогасци се запошљавају политички?! То је исто као да си рекао да се рудари запошљавају политички.
Размисли ти још који пут о својим жељама, без увреде.
Какав си то јебени информатичар коме је алтернатива историја?! Да си рекао наставник математике или информатике, у реду.
Ватрогасци се запошљавају политички?! То је исто као да си рекао да се рудари запошљавају политички.
Размисли ти још који пут о својим жељама, без увреде.
-
- Novi član
Hvala na odgovoru, ne znam ni sam sta ću. Istoriju sam voleo, a informatika mi je išla dobro u srednjoj pa sam upisao zbog posla koji se traži, ali izgleda da nije to to i na kraju možda i nemam šta da biram u ovoj državi. Za vatrogasce mi je rekao poznanik da su tražili radnike i na kraju su prošli oni koji su bili u nekoj političkoj stranci. Pa evo sad razmišljam o radiologiji, šta će biti na kraju ni sam ne znam, ipak hvala na odgovoru.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па најбоље да се бавиш сервисирањем рачунара. Ту ти корисници стално плачу, досађују и гњаве. Имаш их колико ти је воља.