Pitanje u vezi neuropshijatrije

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Dralee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 27, 2013 7:10 pm

Pitanje u vezi neuropshijatrije

Post od Dralee »

Ok malo me sramota da pricam o ovome ali,ne znam kome drugome da se obratim od stida. Sve je pocelo kad sam dobio ovcije boginje.Hteo sam nesto vise da saznam o njima kad sam na internetu nasao enefcalitis ili tako nesto oboljenje nervnog sistema i kicmene mozdine.Mnogo sam se zabrino i razmisljao sam sta ako to dobijem medjutim javlja se novi problem.Iznad cmara negde kod trtice pocelo me boleti kad lezim/sedim.I pomislio sam ako sam nasao o ovcijim boginjama mogu nesto naci i ovom.Ispostavilo se da sam naiso na uralnu dlaku(tada sam jos imo boginje).Sve sam procitao i lecenje i ostalo.Video sam i neke slike nakon operacije od toga i jako sam se zabrinuo nisam spavao mozda oko 4 sata na dan. Imao sam sve simptome oko toga i curio mi je gnoj i imala je jedna tackica odakle je curilo.Nisam se javio kod doktora cekao sam da prodju boginje.Kad su prosle ispostavilo se da se jedna bubuljica zagnojila i da nije bilo nista i evo sad nemam nikakve simptome.Posle toga sam naiso na bol u testisima i onu kvrgu to pitanje i dalje nije razjasnjeno i dalje imamo nesto privezano za koren penisa ponekad zna da boli ali vrlo kratko ima jedna tema na ovaj fazon pa cekam odgovor u "Urologiji" medjutim dok sam trazio sta bi to moglo biti naiso sam na tumor testisa,i znao sam kakvo je tu lecenje o uklanjaju testisa i samo sam molio Boga da to ne bude.Medjutim i dalje mi nije jasno dali kod tumora testisa kvrga mora da bude na testisu ili moze bilo gde mozda i na korenu penisa.Onda sam se zainteresovao za tumore i mnogo sam citao o njima imao sam problem sa grlom koji je pun slajma valjda od nosa koji me nepopusta 3 nedelje.Citao sam o leukemiji i imao sam ja msm 1 ili 2 simptoma tu koja se poklapaju ostale tumore sam iskljucio jer imam samo po jedan ili 0 simptom.Imam veoma slab apetit i veoma mi je svejedno sta cu jesti ali nikad ne jedem puno.Ali se zato gojim od gaziranog i cokolada koje sam sebi ukinuo na mesec dana cim sam saznao da gazirano unistava jetru i daje masnocu.

A sad moj problem.Znaci povremeno imam neke napade kao zabrinutost,sta ako dobijem ovo,a sta ako dobijem ovo,a sta ako se ne izlecim i tako tog tipa i sad svaki dan imam po 2 napada nekad vise nekad manje.Obicno oni krenu kad ostanem sam kuci.I onda sam veoma uznemiren.Teze ucim,slabije pamtim,slabo spavam,veoma sam umoran zbog to ne spavanja. Ako neko moze da mi kaze sta je ovo napad panike ili depresija ili mozda nesto drugo.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Pitanje u vezi neuropshijatrije

Post od drbgd »

jeste, to su sve simptomi anksioznosti.
javite se psihijatru koji ima edukaciju za kognitivno-bihejvioralnu psihoterapiju
Dralee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 27, 2013 7:10 pm

Re: Pitanje u vezi neuropshijatrije

Post od Dralee »

hvala!
Odgovori