Pitanje u vezi lekova

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
UrosTheGreat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2012 12:56 am

Pitanje u vezi lekova

Post od UrosTheGreat »

Koliko vremena mora da prodje nakon uzimanja lekova, konkretno mislim na eftil, da doktor ne moze da ustanovi da sam koristio iste?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Pitanje u vezi lekova

Post od aa_aca »

Ако га пијеш заједно са цигарама и алкохолом, како си писао пре неки месец, онда си стварно... да не кажем.
UrosTheGreat
Novi član
Novi član

Post od UrosTheGreat »

Pa nisam blesav bre, da mesam eftil sa alkoholom. Eftil ne pijem vec 2 godine, ali bih poceo opet da pijem jer imam nadrazaje, ili takoreci slabe napade.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Добро онда.

Боље ти је да проблеме решиш на неки природан начин, а не хемијом. Чини ми се да си својевремено написао да си нападе имао само код коришћења алкохола. Да ли сам у праву?
UrosTheGreat
Novi član
Novi član

Post od UrosTheGreat »

Ne, ne, u tom postu pre mesec dana sam napisao da imam problema sa tikovima, prvo nisam znao u cemu je problem, pa kad sam batalio alkohol onda sam shvatio u cemu je problem, tikovi su nestali. Mislio sam da je to neka vrsta epilepsije, ali nije.

Nego, sad hocu da konkurisem na neki posao, tj. u maju, ali posto sad imam blage napade(nije gubljenje svesti ili tako nesto, vec trzanje sake ili slicno), poceo bih da pijem eftil... ali ako doktor vidi preko krvi ili urina da sam koristio eftil, ima da "dobijem nogu u dupe". Zato me zanima koliko vremena mora da prodje da eftil "nestane" iz organizma?
UrosTheGreat
Novi član
Novi član

Post od UrosTheGreat »

Mozda se nisam najbolje izrazio. Imam dijagnozu epilepsije od 2009. god, tad mi se desio prvi napad kad sam izgubio svest na teniskom mecu. Jbg, u julu mesecu po najvecem suncu sam igrao tenis 2h... Zbog toga mi je prepisan eftil a ne zbog tikova.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

На жалост, за то не знам одговор. Можда би ЕПТА системом могла да се излечи епилепсија. Мада, мислим да би свако пао у несвест када би играо тенис по највећем сунцу, поготово без воде. Ту нема места епилепсији. А да ти ипак провериш своје стање ирисдијагностиком? Не знам да ли могу да идентификују епилепсију, тако да је боље прво да провериш. Колико је мени познато, ирисдијагностиком могу да се открију све болести - и бивше и садашње и потенцијалне будуће.
UrosTheGreat
Novi član
Novi član

Post od UrosTheGreat »

To i ja mislim da mi se desila kriza svesti zbog igranja po najvecem suncu bez vode, ali ne mogu protiv doktora jbg... Sta je to irisdijagnostika?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

UrosTheGreat napisao:To i ja mislim da mi se desila kriza svesti zbog igranja po najvecem suncu bez vode, ali ne mogu protiv doktora jbg... Sta je to irisdijagnostika?
Промени лекара. Ради се о твом животу и само њега јединог имаш. Не би ваљало да се лечиш од нечега што немаш. Нагледао сам се много гадних ствари које су лекари направили. Када тако нешто уради аутомеханичар или обућар то је једна ствар, али када тако нешто уради лекар, то је већ недопустиво.

Ирисдијагностика је дијагностичка метода која по ирису ока може да установи од чега си боловао, од чега болујеш и шта су потенцијални здравствени проблеми.
Odgovori