Pitanje u vezi lečenja hemoroida alternativnim putem

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Zloca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 30, 2007 5:59 pm

Pitanje u vezi lečenja hemoroida alternativnim putem

Post od Zloca »

Ovako. Prošle nedelje sam se razboleo kao magare.
:) Tjest kašljao. Verovatno zakačio nešto na poslu! U petak ja lepo odem do toaleta kako to već priroda nalaže i dok sam sedeo uhvatio me je jak napad kašlja. Toliko me je iritiralo od kašlja i napora da sam osetio bol dole. Naravno otišao da se istuširam pre posla kad napipam kod anusa nesto malo velicine graska i boli! Nisam to tu imao pre pa sam pomislio nije ništa verovatno sam malo bolestan pa od napora itd . Tog istog dana sam primetio da se to zrno uvecalo 3 puta i bol je postala ekstremno jaka. Otisao do apoteke i apotekarka mi je predlozila hydrokortizon mast. Nije bas pomoglo za bolove. Onda mi je doktor dao mast sa čepićima i napisao uput za hirurgiju!!!
Sve u svemu ne svidja mi se kuda ovo vodi a pod nož više ne idem. Pa sada uzimam Scheriproct`n spoljno i unutra ali sam našao i jedan recept koji sam sinoć prvi put probao. Radi se o krompiru i maslinovom ulju.
Ps. Znam koji su unutrašnji a koji spoljašnji kako nastaju itd. Nabubao sam za ovih nedelju dana bola :o
Moje pitanje je da li je neko probao ovo sa krompirom i maslinovim uljem? Kakav je efekat, koliko traje itd.
Hvala unapred.
Zloca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 30, 2007 5:59 pm

Re: Pitanje u vezi lečenja hemoroida alternativnim putem

Post od Zloca »

Hvala na tako opširnim odgovorima !
Da ne dužim. Moje pitanje prošle godine je bilo u vezi alternativne metode lečenja spoljašnjeg hemoroida. Nadam se da će nekom makar pomoći pa ...
Pred spavanje :Nareda se krompir sitno i ugnječi u maslinovom ulju za jednu šaku onako da se dobije smesa. Stavi se na gazu ili neku pamučnu krpu pa na bolnu stranu meseca :)
Ostavi se preko cele noći. Obavezno peškir ispod gde spavate. Opere se ujutru i namaže se sa scheriproct N tokom dana. Unošenje minimum 25 grama povrća u ishrani i dosta vode. Nikako napinjanje u toaletu Nikako!
Moje ječenje je trajalo 2 ipo nedelje dok se nisu skroz povukle. Evo danas posle više od godinu dana nema ništa. Sve je kako priroda nalaže.
Kada se setim da su mi na hirurgiji rekli da mora da se operiše itd. Drago mi je što sam poslušao svoju intuiciju i oterao ih u tri fine :)
Probati sve pre noža je moj savet. Nadam se da će nekom pomoći.
Pozdrav.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Pitanje u vezi lečenja hemoroida alternativnim putem

Post od aaaca »

Ма нема на чему. И други пут. :D

Да си ишао на мој сајт нашао би неколико предлога за лечење хемороида.
Odgovori