izgleda da iam bruh/kilu.
de da odem na pregled, ima li nekakva privatna klinika za to neam pojma ni koi je to sektor medicine, ortoperija sta znam???
naci posle pauze od mesec dana odem u teretanu da istreniram, zapnem ko majmun juce i danas i ne boli me nista al mi se naduo donji deo stomaka, posebno deo sa leve strane odma iznad polnog organa.
gurnem prstima i vrati se, al kod naprezanja iskoci opet, nije veliko. ne boli al me nervira.
e poludecu, taman poco opet da treniram i sjebem se sad.
jel zna neko sa je ili mi bar
recite de da odem kod nekog proverenog doktora... haos...
... pitanje u vezi bruha/kile...
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: ... pitanje u vezi bruha/kile...
alo doktori, pa jel cita neko ovo il ne jebete zivu silu???

fucker napisao:alo doktori, pa jel cita neko ovo il ne jebete zivu silu???![]()

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Javite se lekaru opshte prakse! Bilo u drzavnoj ili privatnoj ordinaciji!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ma koja bre drzavna, zadnji put sam bio u drzavnoj dok sam iso u skolu, sem na urgentnom a to sam protiv svoje volje zavrsio i ono je haos...tamaraft napisao:Javite se lekaru opshte prakse! Bilo u drzavnoj ili privatnoj ordinaciji!
da znam ne bi pito ovde nista. za sve sto mi je trebalo sam imao svoje privatne proverene ordinacije.
zato druze aj ako znas, posto vidim da imas pun k... postova, kapiram da znas nesto, ne pises valjda bezveze

reci mi neku proverenu privatnu ortopediju, sta vec ide za bruh.
poludeo sam, danas istreniro, sa pojasom, onako, nije mi nesto bilo, na drugi treing nisam otiso, ne znam sa da raim,
reko aj da vidim bolje da odem do doktora da ne sjebem nesto na treingu...
poludeo sam.
ne vredi ti panicti i brecati se---to ti samo jos vise pokrece zivce-lepo ti je Tamara rekla-a ti tako djonom--sto nije u redu nije al hajde da te razumem -posto sam i sam bio u panici kad sam primetio i kad su mi dijagnostifikovali- al nisam bio besan ni na koga, posebno kad ne znas onda slusaj onog ko zna i samo mozes reci hvala iako ti se ne svidja --ako ne-ti lepo onda malo vise proguglaj pa ces skapirati kome treba da se obratis....
ZA PERVU POMOC- trebas otici kod hirurga kad vec neces kod lekara opste prakse--
ZA PERVU POMOC- trebas otici kod hirurga kad vec neces kod lekara opste prakse--
Zna li neko više o bruhu kod novorođenčeta. Nisam do sad znala da se s bruhom može i roditi (ili ga dobio zbog teška poroda)???
Bila bi zahvalna na odgovor ili iskustvo s tako malenom bebom............."star" tek 24h......Kakva je th. operacija odmah ili.... ma svaka TAČNA informacija bi nam pomogla....
Bila bi zahvalna na odgovor ili iskustvo s tako malenom bebom............."star" tek 24h......Kakva je th. operacija odmah ili.... ma svaka TAČNA informacija bi nam pomogla....