Pitanje o testisu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Kukulele
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 20, 2015 12:36 am

Pitanje o testisu

Post od Kukulele »

Zdravo
Ja sam muskog pola, imam 17 godina i imam jedan problem to jest nije jos problem jos ne znam sta je :D .
Nije nista ozbiljno ali od negde sam dobio ideju da na internetu nadjem kako prepoznati da li imas tumor na testisima, nasao sam i na engleskim forumima i na nasim svugde pise isto i ja sam hteo da vidim da li i ja imam neke takve simptome.
Pregledao sam se licno nisam nasao nista neobicno toliko ni jedan testis mi nije natecen jedino to sto je levi malo veci ali to bi trebalo da bude sasvim u redu, nemam bolove oko testisa, imam u stomaku neke bolove ali oni se desavaju kad tad i ne traju dugo nekih 10 sek i mislim da nemaju nikakve veze, sto se tice tezine testisa stvarno ne mogu da odmerim :), imam bolove u ledjima ali to je do skolioze, neznam kako da osetim kvrzicu da je ima ne znam kavog bi trebalo oblika da bude, imam nesto dole sto osecam malo je nije veliko nesto kao sto sam citao nesto sto zadrzi spermatozoide ako se ne varam, a kolko sam ja procitao da ako je kvrzica od raka ona ne bi trebala da boli a ovo sto sam ja naso salje kako da se izrazim.... salje neki kao pritisak u stomaku, i imam jos nesto sto ne razumem sto sam takodje procitao a to je nakupljavanje u skrotumu( ako se to vec tako zove :D) , da li to znaci da ce cesce da mi se ide u wc ili nesto drugo.

Izvinite sto ovo pitam sigurno postoje gomila ovakvih tekstova na forumu ali nemam vremena sve da ih pogledam pa sam misleo da pitam sam.
Odgovori