Pitanje [Obrezivanje]
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Pitanje [Obrezivanje]
Pozdrav ljudi, interesuje me da li je izvodljivo na svoju ruku ili ti svojevoljno otici na obrezivanje ? Da li to doktori odobravaju, ili se obrezuju samo ako moraju ili sl... obrezao bih se iz higijenskih razloga...
Re: Pitanje [Obrezivanje]
Privatno bez problema, drzavno zavisi od doktora al je moguce...
Dejane kod mene u gradu ne postoji privatna bolnica, je***aDejanbg napisao:Privatno bez problema, drzavno zavisi od doktora al je moguce...
Ako nema u tvom ima u susednom, ako ne onda u najbližem većem gradu, ne vidim nikakav problem da odeš u drugo mesto na intervenciju ako je to rešenje.
Slazem se, ali ne znam koja je cena.. ne znam kako da izguglam toDejanbg napisao:Ako nema u tvom ima u susednom, ako ne onda u najbližem većem gradu, ne vidim nikakav problem da odeš u drugo mesto na intervenciju ako je to rešenje.
Cene zavise od mesta, mada možeš svakako prvo da probaš državno.
dobio sam uput kod urologa za (cirkumciziju) obrezivanje, sad cu videti sta kaze, da li moze da mi izadje u susret, posto malo po malo pa imam neke bakterije , pa bih sad uklonio tu kozicu ... da mi se ne kupi masnoca, i ostala sranja ispod kozice...Dejanbg napisao:Cene zavise od mesta, mada možeš svakako prvo da probaš državno.