Pitanje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Pitanje
Zavisi da li ti smatras da li je to normalna visina i da li zelis jos rasti.
Imas 16 godina, ne brini se, jos ces rasti. Ako zelis da porastes malo brze, treniraj sport koji to omogucavaju, odbojku ili kosarku. Mozes to i rekrativno.
Imas 16 godina, ne brini se, jos ces rasti. Ako zelis da porastes malo brze, treniraj sport koji to omogucavaju, odbojku ili kosarku. Mozes to i rekrativno.
ja sam nekima pisao-ja sam srecniji i zadovoljniji nego oni visoki-uvek se lakse snadjem-smestim-.namestim lakse nego visoki-to nije mana vec prednost veruj mi-i nikad mi se nista nije otelo zato sto sam mali--naprotiv
Al na kraju morao si da kupis jabuku jer nisi mogao da je uberesvasa napisao:ja sam nekima pisao-ja sam srecniji i zadovoljniji nego oni visoki-uvek se lakse snadjem-smestim-.namestim lakse nego visoki-to nije mana vec prednost veruj mi-i nikad mi se nista nije otelo zato sto sam mali--naprotiv

Re: Da li operisati?
Možete li mi odgovoriti da li je operacija na sljedecu dijagnozu neophodna ili se pak moze bez nje i koje su posljedice...
ZAKLJUČAK:
MRI cervikalne kičme upućuje na umjereno izražene degenerativene promjene na koštanim strukturama. Manji dorzalni osteofiti i mala protrozija diska nivoa i.v. C3-C4 dorzomedijalno i desno.
Opsežna na medulu spinalis kompresivna hernija diska nivoa i.v. C5-C6 dorzomedijalno lijevo i prema ulazu u neuralni foramen, a bez reperkusija unutar same medule.
Unaprijed, hvala !
ZAKLJUČAK:
MRI cervikalne kičme upućuje na umjereno izražene degenerativene promjene na koštanim strukturama. Manji dorzalni osteofiti i mala protrozija diska nivoa i.v. C3-C4 dorzomedijalno i desno.
Opsežna na medulu spinalis kompresivna hernija diska nivoa i.v. C5-C6 dorzomedijalno lijevo i prema ulazu u neuralni foramen, a bez reperkusija unutar same medule.
Unaprijed, hvala !
milane
ja sam se popeo pa ubrao 2 jabuke pre nego onaj visoki
jer su jabuke bile na vrhu
ja sam se popeo pa ubrao 2 jabuke pre nego onaj visoki
jer su jabuke bile na vrhu