Pitanje!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
E ovako. Zanima me sta mi je? Ja cu sada reci svoje simptome, a bilo bi lepo ako neko moze da mi odgovori. Sve je pocelo pre 5 dana kada sam se prehladio i dobio upalu grla. Nisam isao kod lekara i poceo sam da pijem amoxicilin. U sledecih 2-3 dana nisam imao problema sa grlom, jedino sam kijao. Ali se pojavilo nesto drugo. Veoma neprijatan osecaj u stomaku, koji se siri na gore. Onako golicajuci, trepereci. I ogroman skok andrenalina, znaci omdah moram da ustanem i krecem se. Takodje u isto vreme sam imao nevidjene paranoicne napade. Osecaj je najslicniji onom kao kada uzmete ecstasy. Ecstasy sam u zadnjih 5 meseci koristio smo jednom i to pre 2.5 nedelje, ali cisto sumnjam da ovo ima veze sa time. Takdoje da napomenem da nisam u zadnjih 5 meseci imao sexualne odnose, a pre 5 meseci sam imao test na sidu i ostale polne bolesti i bio sam negativan. Neke osobe su mi rekle da je ovo na neurovegetativnoj bazi posto sam se tresao i isao cesce u WC. Da napomenem da nisam imao ni proliv ni zatvor, a nisam ni povracao. Od droga nikad nisam koristio ni jednu koju stvara fizicku zavisnost. Takodje hocu da napomenem da su se simptomi javljali periodicno, znaci u ciklusima. A uvek kada sam uzeo 1.5mg lexiliuma simptomi su prestali. Od jcue su ti simptomi prestali, ali su se pojavili novi. Bol u gorenjem delu stomaka (predpostavljam zeludac) i povremeni bolovi u donjem delu stomaka (predpostavljam creva), uvece imam temperaturu 37.2, dok ujutru imam 36.0, a desavalo se da dodje i do 35.7. Doktor mi je pre 2 dana dao da uzimam Palitreks zog crvenog grla. Ja pak nemam skoro uopste problema za grlom, ali sam nevidjeno iscrpljen. Znaci znojim se, budim se nocu, ne mogu da predjem 100m, a da se ne umorim. Srce pocinje da mi lupa i steze. Takdoje I dalje imam bolove u stomaku, I na dijeti sam, ali posto sam izuzetno mrsav I imuni sistem mi je izuzetno los, ovo samo jos losije utice na mene. Danas sam dao urin i krv, ali jos uvek nisam dobio rezultate. Da li je ovo mozda mononukleoza? Predpostavljam da su ovo 2 razlicite stvari. Da li je ono pre mozda bio neki mali nervni slom? Nasem zdravstvu ne verujem (kada sam bio kod dezurnog pre 2 dana, pregledali su me, a juce me cak nisu ni pregledali, nego su mi samo dali papire za krvnu analizu). Ja nisam imao snage da odem do doma zdravlja da dam krv, pa sam otisao u jednu privatnu ordinaciju tu kod mene u ulici. Da li mozte nesto vise da mi kazete na osnovu ovih simptoma? Licno jos od predskolskog uzrasta nisam imao iskustva sa tezim bolestima. Imam 18 godina. Molio bih da mi ne dajete odgovor ne vezan za pitanje. Pozdrav. Hvala unapred na odgovoru.