pitanje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
tanja_0011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 22, 2008 7:09 pm

pitanje

Post od tanja_0011 »

molim vas da mi preporucita neku laboratoriju ili ordinaciju gde moj decko moze da uradi test na hlamidiju i mikoplazmu i ureaplazmu. ja imam III c grupu.

hvala na odgovoru
tanja
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Ako mislis na laboratoriju u Bgd onda svakako Paster u Sokolskoj br 13.Tel 011 244 77 42.Ionako vecina ordinacija sve shalje kod njih pa ti je direktan odlazak kod njih najsigurnije i najjeftinije resenje.
tanja_0011
Novi član
Novi član

Post od tanja_0011 »

da, bas u beogradu.
samo se vrtimo u krug sa infekcijom, ja se lecim sve vreme i vec me hvata panika, pa je valjda najbolje da se on prekontrolise .
hvala martat

pozzz
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Bas vam je pametan taj lekar koji vam nije domah,kada je bakterija izolovana kod tebe,rekao da i partner treba da se testira.Strasno!!!!

Nema sanse da se izlecis ako se i partner ne bude lecio.Kada je nama ,nekada davno,otkrivena ureaplazma,pili smo antibiotike 20 dana i posle 2 meseca od terapije,zatrudnela sam :D
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Institut za Mikrobiologiju uluca dr.Subotica, i konzilijum!
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Gala06 napisao:Institut za Mikrobiologiju uluca dr.Subotica
Provereno!
tanja_0011
Novi član
Novi član

Post od tanja_0011 »

najveci problem je sto sada moj decko pravi frku oko toga, zasto ja idem dalje na lecenje, tj.hocu da uradim briseve na sve bakterije i teram njega kada je moj ginekolog rekao da ce se sve srediti posle 12 vaginaleta, a meni je vise muka od konstantnih infekcija. Kao, i ako ih uradim, opet mora da ih pogleda ginekolog, a posto mi je rekao da ne treba da ih radim, vec da se ta treca c grupa leci sama od sebe, onda samo panicim bezveze i da treba da slusam ginekologa. Tako da hvala vama koji me bar razumete :(
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Ako ne zeli da se lechi onda prekini svaki kontakt sa njim pogotovo intimni!

Shta vredi shto se ti lechish kad je i on zarazen??? :o

I uostalom ako on ne zeli da se lechi nem shat da trazish sa takvom osobom, jeste grubo recheno ali razmisli malo realno, ostavi emocije sa strane, kolika budala treba da udesh da se ne lechish od nechega shto cesh preneti osobi sa kojom si u vezi?? Ako se plashi lekara nek skapira da je odrasla osoba i da mora nekada da ode kod dr! Ako ce da bude dete kupi mu plishanu igrachku i raskini sa njim!

I josh plus ako je toliko glup da misli da je tvoje i njegovo lechenje takvog stanja isto onda ne zna ni osnovu priche o reproduktivnim organima! Uvek je zensko lechenje dugotrajnije i mukotrpnije zbog same anatomije organa koja pogoduje razvoju infekcija!

Toliko od mene! E da, i udari ga od mene, onako najjache shto mozes po glavi!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
LadyOfTheMountain
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 11:51 pm

Post od LadyOfTheMountain »

Jos jedna laboratorija
Biomedica
Bulevar oslobodjenja 7 - 9 ( Slavija )
tel :
344 - 9750
344 - 9751
344 - 9752
Cene :
Hlamidija 750 din.
Mikoplazma 890 din.
Ureaplazma 890 din.

Ja u poslednje vreme vadim nalaze kod njih, rade od 0 - 24 i subotom i nedeljom, znaci neprekidno, nema guzve, ljubazni su, a rezultati budu brzo gotovi.
Mozes i u "Konzilijumu" u Svetog Save ili Hexalabu na Cvetnom trgu ( pocetak Njegoseve) , ne znam brojeve, ali svako ce znati da vam objasni.
Sokolska je kod Hrama, tako da su sve pomenute laboratorije na 15 - 20 minuta hoda, pa birajte...
Edit : Konzilijum
Svetog Save 28A
tel : 2430 - 804 i 2434 - 892
radno vreme 8 - 21 ( za vikend ne znam)
tanja_0011
Novi član
Novi član

Post od tanja_0011 »

tamaraft napisao:Ako ne zeli da se lechi onda prekini svaki kontakt sa njim pogotovo intimni!

Shta vredi shto se ti lechish kad je i on zarazen??? :o

I uostalom ako on ne zeli da se lechi nem shat da trazish sa takvom osobom, jeste grubo recheno ali razmisli malo realno, ostavi emocije sa strane, kolika budala treba da udesh da se ne lechish od nechega shto cesh preneti osobi sa kojom si u vezi?? Ako se plashi lekara nek skapira da je odrasla osoba i da mora nekada da ode kod dr! Ako ce da bude dete kupi mu plishanu igrachku i raskini sa njim!

I josh plus ako je toliko glup da misli da je tvoje i njegovo lechenje takvog stanja isto onda ne zna ni osnovu priche o reproduktivnim organima! Uvek je zensko lechenje dugotrajnije i mukotrpnije zbog same anatomije organa koja pogoduje razvoju infekcija!

Toliko od mene! E da, i udari ga od mene, onako najjache shto mozes po glavi!

pa posle scene je skapirao o cemu govorim, da to sto hocu detaljnije da se pregledamo nije da bih trosila vreme i novac, nego upravo suprotno.

Resili smo da odemo zajedno prvo kod drugog ginekologa koji ce na osnovu moje grupe dati i sta on da daje na analizu.

Ali tuzno je sto je devojka u takvoj poziciji da mora da dokazuje i ubedjuje bilo koga u to da je to kasnije bitan faktor i u vezi, sexu, svemu. Osecam se kao lazov koji nekog ubedjuje da se testira jer eto tako mi je palo na pamet....njima sve sto nema neko zvucno ime, tipa gonoreja, kandida..je ok, a znam kako se ljudi napate od mikoplazme i ureaplazme.

I da, udaricu ga po glavi, drugo nije ni zasluzio;)

Hvala tamara ;)
Odgovori