pitanje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 04, 2008 3:53 pm
pitanje
pre godinu dana imao sam imao seks odnos bez zashtite sa jednom sumljivom osobom. negde u martu ove godine dobio sam neku prehladu koja je trajala oko 5-6nedelja, zatim sam pre mesec dana opet dobio neku prehladu, pa pre nedelju dana opet ista pricha s'tim shto sam ovaj put otishao kod lekara. uradio sam proveru krvi i doktor mi je rekao da je krvna slika odlichna. pa mene zanima da li postoji mogucnost da sam zarazen mozda hiv-om? i da li treba da uradim josh neke analize. pozdrav.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 04, 2008 3:53 pm
Ne bi bilo lose obaviti test na hiv zato sto se bas oduljila ta prehlada.Simptomi kod hiv-a i jesu dugotrajna gripa (duze od tri sedmice)
Ali ja bi ti preporucila i razgovor sa tom osobom cist i iskren razgovor i da joj kazes sta te muci-mislim vec si imao sex,malo razgovora nije na odmet-zato sto se mozda ta osoba vec testirala tako da ti se ne izlazes nepotrebnom trosku a i stresu
Ali ja bi ti preporucila i razgovor sa tom osobom cist i iskren razgovor i da joj kazes sta te muci-mislim vec si imao sex,malo razgovora nije na odmet-zato sto se mozda ta osoba vec testirala tako da ti se ne izlazes nepotrebnom trosku a i stresu