Ne treba vam nikakva hrabrost! To su probe sa ogromnim razblazenjima tako da je svaka sistemska alergijska reakcija iskljucena!
Slobodno idite na alergenske probe.
Sto se Lincocin-a tice, dobar je koliko i drugi i isto toliko los. Nema leka koji nije u stanju da izazove anafilakt. sok ili aplaziju kostne srzi ili .... milion propratnih nezeljenih efekata ali na svu srecu enormno retko, da se meri u promilima a ne procentima. Drugo, vi ne koristite Lincocin svako jutro umesto dorucka, vec kada vam je potrebna antibiotska terapija. Bez straha!
Pitanje?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 09, 2008 5:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
LJudi ne igrajte se sa zivotom,ako ste alergicni na neki antibiotik,alergicni ste i tacka, sta sada tu izvodite, mozda ste imali neku blazu reakciju pa se niste dovoljno opametili, da necete mozda da dozivite klinicku smrt kao ja i da vas jedva povrate, mozda bi i onda dalje kukali sto ste alergicni na neki antibiotik ili bi bili zahvali sto ste zivi.....
Ja sam alergicna na penicilin i jos neke nije vazno, ali ne brinem ( kao sto ni vi ne bi trebalo da brinete), jer nadje se zamena........
srdacan pozdrav i cuvajte se i ne probajte nista na svoju ruku
Ja sam alergicna na penicilin i jos neke nije vazno, ali ne brinem ( kao sto ni vi ne bi trebalo da brinete), jer nadje se zamena........

Ne zameram....ne znate o cemu pricam pa zato tako i reagujete. Jedno je primiti lek a drugo raditi desenzibilizaciju na lek.tunks napisao:LJudi ne igrajte se sa zivotom,ako ste alergicni na neki antibiotik,alergicni ste i tacka, sta sada tu izvodite, mozda ste imali neku blazu reakciju pa se niste dovoljno opametili, da necete mozda da dozivite klinicku smrt kao ja i da vas jedva povrate, mozda bi i onda dalje kukali sto ste alergicni na neki antibiotik ili bi bili zahvali sto ste zivi.....
-
- Novi član
Upravo sam sada čitala o profesorki Mirjani Bogić koja se bavi tim pitanjima, a koja i sama radi postupke desenzibilizacije. Više se ne plašim da uradim takav korak. Nemogu da se samo pomirim sa postojećim problemom, i do kraja života da se plašim svakog virusa. Mislim da mi veću štetu može napraviti nelečenje neke infekcije.