Pitanje!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Lancica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 21, 2007 1:17 pm

Pitanje!

Post od Lancica »

Vec dva mjeseca imam problem sa hranom,znaci osjecam glad ali jednostavno ne mogu da jedem...Inace,majka sam troje djece,moram da kuvam svaki dan,ali mi se desi da nekad i po deset dana cak i ne probam od tog rucka,uzmem neki sendvic ili nesto tako eto tek da se ne bih srucila od gladi.Mislila sam da previse radim i trcim oko djece,ali ipak mislim da nije to problem jer i druge majke trce oko svoje djece pa nemaju taj problem i nisu mrsave kao ja.Da vam kazem i to da sam nedavno radila nalaze ,da mi je krvna slika dobra,znaci kompletan nalaz je u redu.

Da li je neko imao slican problem ili da li neko moze da mi kaze u cemu je problem!
Unaprijed zahvalna!!!
tartufa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 28, 2007 7:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tartufa »

Kako- osećaš glad a ne možeš da jedeš? Da li imaš mučninu ili nagon na povraćanje na određenu vrstu hrane?
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

....Ili se od spremanja iste ,zasitite i tera Vas da jedete ,al ste se zasitili dok ste kuvali!
Lancica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 21, 2007 1:17 pm

Post od Lancica »

E u tome i jeste problem,sto ja nikom ne mogu objasniti da sam gladna ,osjecam glad,ali jednostavno ne mogu da jedem.Kao da mi se gadi hrana.Pocnem da jedem,pojedem dva-tri zalogaja i to je to.
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Mozda je na nervnoj bazi. Kao sto se neko prezderava kadf je pod stresom, tako neko ne moze da jede.
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

DA li Vam se gadi na neku posebnu hranu (na primer meso, ili tako sta?). Mislim d aje neophodno da odete na pregled kod gastrologa da se ustanovi da li postoji organski problem, a ako ne postoji - put vodi kod psihijatra. Pozdrav
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am

Post od klio »

Tablete pivskog kvasca kojih ima u skoro svim apotekama ce Vam otvoriti apetit.Uzimajte slobodno 6-7 tableta.pa i vise..tu nema ogranicenja.

pozdrav!
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Klio, zena ima apetit, ponovila je to vise puta. Apetit nije njen problem, vec to sto NE MOZE da jede. Problem je za gastrologa (zbog gadjenja na hranu) ili psihijatra, nikakvi alternativni preparati tu ne mogu da pomognu. NEophodno je da se javi GASTROLOGU na prvom mestu da bi se iskljucile mogucnosti ozbiljnih organskih poremecaja.
Odgovori