Pitanje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 05, 2016 12:01 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Pitanje
E ovako, imao sam seksualni odnos sa devojkom, nakon toga sam izvadio i ejakulirao van nje, nakon toga me je oralno zadovoljavala nekih 15 minuta, ja posle svega toga nisam mokrio, pa sam nastavio sa seksualni odnosom, da li postoji šansa da ostane trudna? valjda sam dovoljno bio konkretan
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 04, 2016 7:19 pm
Re: Pitanje
Da bi napravio bebu treba milion stvari da se poklopi. Da je devojka u plodnim danima, da su tvoji spermatoziodi pokretni i zivi (konzumiranje alkohola i marihuane smanjuje pokretljivost spermatozoida i ubija ih). Ako je sa te strane sve u redu trebao bi da znas da posle ejakulacije postoji mala mogucnost da u semenoj tecnosti ostane po koji spermatozoid i da spermatozoidi zive u vlaznoj sredini (i ako dospeju u vaginu) do 72 sata cekajuci da oplode jajnu celiju.
Moj odgovor na tvoje pitanje (mada nisam doktor) je - Da, postoji manje od 10% sanse da ti devojka ostane trudna ako se sve stvari odozgo poklope
(Sledeci put koristite kondom da ne bi razmisljao o ovim stvarima)
Pozdrav
Moj odgovor na tvoje pitanje (mada nisam doktor) je - Da, postoji manje od 10% sanse da ti devojka ostane trudna ako se sve stvari odozgo poklope
(Sledeci put koristite kondom da ne bi razmisljao o ovim stvarima)

Pozdrav
aubatomoj ti si legenda kakvo pitanje postavljas , da zatrudni preko oralnog zadovoljavanja
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 05, 2016 12:01 am
davide ti si legenda što nisi pročitao moju poruku kako treba, pročitaj opet pa ćeš shvatiti šta pitam.
ket, hvala na odgovoru.
ket, hvala na odgovoru.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 04, 2016 7:19 pm
Izvini mislila sam na presemenu tecnost 
Nema na cemu
Pozdrav

Nema na cemu

Pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 13, 2016 11:41 am
Want to know more detailed help me again.