pitanje za strucnjake!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
pitanje za strucnjake!!!
poz javljam se zbog problema koji vucem duze od god dana a nisam uspeo ne samo dg da pronadjem vec ni spec gde da se javim....pocelo je pre god dana nekoom "krizom" u glavi od par sekundi kada sam se jako zaljuljao i skoro se srusio na tlo...posle toga konstantno zanosenje narocito napred ili nazad dok hodam....isao kod spec raznih al do dan danas nema precizne dg...radim nmr endokranijuma krvnu sliku.....urutal pijem i dan danas po1 dnevno a pio sam i po 6 3x2.sada ima problem kada izadjem napolje i hodam...u glavi omaglice pritisak noge kao da gube kontrolu i bledilo koze izuzetno kao da mi pritisak u glavi padne...kada sednem i odmorim normalizuje se...i tako stalno kako izadjem tako mi omaglice i neko stanje suzene svesti...kad legnem ili sednem za 15ak min se normalizuje...takodje kada je toplo jos gore kad je hladno...cak i minus super mi je.molim za pravu strucnu pomoc ili savet prit je malo nizi al kad sam god kod dr 120/80 ko za inat
kad legnem uvece imam pistanje u oba uha simetricno kao u glavi da pisti negde i to jace ako sam imao naporan dan i ako mi nije bilo dobro....molim vas za pomoc ...a i ovaj urutal pijem god dana ne znam za nezeljena dejstva on mi ne pomaze za te omaglice i tezinu u glavi kao ni za osamucenost /...kao da sam pijan i da tlo igra ispod mene poz i hvala

- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
Re: pitanje za strucnjake!!!
bangobre,da te nisu mozda nekada davno kidnapovali vanzemaljci???
malo da unesem sale u ovu ozbiljnu situaciju...ja kad sam operisan sam imao takvih problema,dakle zanosenje,mucnina cim utanem...pokusaj da kad ti se to desi duboko da dises i da eventualno stanes pa da vidis sta ce da se desi...