Moze li neko reci sta sve osim bakterija moze izazvati urinarnu infekciju.
Urinokultura mi je cista ( pa je moje pitanje na sta drugo moze da se posumnja ), i nema kristala.. Posle mesec dana peckanja u uretri, pocelo da me boli oko polnog organa, u ledjima, stomaku..
a sad vec tri meseca imam voma ostre probadajuce bolove u stomaku, slabinama, ledjima, tesko mi je da stojim, jer se osecam veoma malaksalo na trenutke...
Pocinju da me bole zglobovi na rukama i nogama, veoma me boli citav pojas karlice.
Unapred zahvaljujem
Pitanje, sta bi moglo biti...
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nemam povisenu temperaturu, ali otkrio sam jednu jako zanimljivu stvar koja bi mogla da pomogne i ostalima koji pate od istih stvari.
Terapija lekovima ne pomaze ili pomaze jako malo, treba najpre sav donji ves zameniti novim, bez obzira da li ga iskuvavamo u ves masini ili ne. Misljenja sam, buduci da od kada sam ovo probao mi je puno bolje, da vremenom dolazi do kontaminacije u nasem donjem rublju, ili pak da se talozi neka materija koje gljivice i paraziti razgradjuju i tako uspevaju da opstanu i pored lekova i terapije... mozda ovo nekome pomogne...
Pitam se sta bi majja rekla na ovo?
Terapija lekovima ne pomaze ili pomaze jako malo, treba najpre sav donji ves zameniti novim, bez obzira da li ga iskuvavamo u ves masini ili ne. Misljenja sam, buduci da od kada sam ovo probao mi je puno bolje, da vremenom dolazi do kontaminacije u nasem donjem rublju, ili pak da se talozi neka materija koje gljivice i paraziti razgradjuju i tako uspevaju da opstanu i pored lekova i terapije... mozda ovo nekome pomogne...

Pitam se sta bi majja rekla na ovo?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Majja na to ne bi rekla nista!!!
Osim.............. mislim da gresis!! Koja crna kontaminacija??!!
Kao prvo, sav ves treba da se iskuvava.
Kada se osusi, treba ga ispeglati, jer je i to vid sterilizacije!
I onda nema sanse da se bilo sta kontaminira u njemu!!!
Treba ga menjati redovno, tj. svakodnevno, odrzavati licnu higijenu, i problema nema.....
Mozda je to kod tebe samo koincidencija, pa si pogresno povezao stvari, a ko zna, mozda i nisi??!!
Vazno je da tebi prodju tegobe, pa ako je do donjeg vesa, bacaj ga i uzivaj!!!
Pozdrav, Majja
Osim.............. mislim da gresis!! Koja crna kontaminacija??!!
Kao prvo, sav ves treba da se iskuvava.
Kada se osusi, treba ga ispeglati, jer je i to vid sterilizacije!
I onda nema sanse da se bilo sta kontaminira u njemu!!!
Treba ga menjati redovno, tj. svakodnevno, odrzavati licnu higijenu, i problema nema.....

Mozda je to kod tebe samo koincidencija, pa si pogresno povezao stvari, a ko zna, mozda i nisi??!!

Vazno je da tebi prodju tegobe, pa ako je do donjeg vesa, bacaj ga i uzivaj!!!
Pozdrav, Majja

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 05, 2005 6:52 am
Mozda.. Ipak, ovo pomaze, znam da je neverovatno, ali iskuvavam donji ves redovno, mada ga ne peglam, pustim program pa se vrti sto godina pa se iskuvava na 100 stepeni...
Ali veruj mi da kad obucem taj stari, meni se problemi posle nekoliko sati vrate, u smislu peckanja, bolova... Kad se ponovo presvucem, u novokupljeni cisti, problemi su znatno blazi i nestaju kroz pola sata. Znam da je neverovatno, zato mi je palo na pamet to sto sam napisao za kontaminaciju..., nisam znao sta drugaje moze da bude. Jer, odrzavanjem svakodnevne higijne, opet bih obukao stari donji ves i onda je bilo kao da je ni ne odrzavam.
Neka ovo makar posluzi kao ideja, da treba razmisljati i ovoj mogucnosti, posto evo meni su problemi smajeni za recimo 90%. I sad mi je jasno da ne bih ovoliko meseci bezuspesno isao po lekarima i pio lekove, da je bio neophodno da se najpre ovo uradi.
Dobro, mozda je ovo bilo samo moje iskustvo koje drugome ne bi moglo znaciti ali svakako, ako neko bude imao slicne probleme, znace sta moze da proba.
Hvala vam svima
Zelim vam puno zdravalja!!!
Ali veruj mi da kad obucem taj stari, meni se problemi posle nekoliko sati vrate, u smislu peckanja, bolova... Kad se ponovo presvucem, u novokupljeni cisti, problemi su znatno blazi i nestaju kroz pola sata. Znam da je neverovatno, zato mi je palo na pamet to sto sam napisao za kontaminaciju..., nisam znao sta drugaje moze da bude. Jer, odrzavanjem svakodnevne higijne, opet bih obukao stari donji ves i onda je bilo kao da je ni ne odrzavam.
Neka ovo makar posluzi kao ideja, da treba razmisljati i ovoj mogucnosti, posto evo meni su problemi smajeni za recimo 90%. I sad mi je jasno da ne bih ovoliko meseci bezuspesno isao po lekarima i pio lekove, da je bio neophodno da se najpre ovo uradi.
Dobro, mozda je ovo bilo samo moje iskustvo koje drugome ne bi moglo znaciti ali svakako, ako neko bude imao slicne probleme, znace sta moze da proba.
Hvala vam svima