Pre 5 godina sam isao na operaciju gde su mi uklanjali frenelum sa penisa(mislim da se tako kaze nisam siguran) kozicu koja se nalazi iza glavica penisa. I nedavno sam opet bio kod urologa privatnog koji kada me je pregledao rekao mi je da mi nisu dobro odradili operaciju tako da sam opet isao na operaciju vezano za to. Pre par godina je poceo da mi se gubi osecaj u glavicu penisa i sada posle druge operacije kao da je totalno nestao.
Treba mi ili jako puno vremena da dozivim ejakulaciju ili ne mogu uopste. Imam redovno seksualne odnose sa partnerkom ali u poslednje vreme jako mi je tesko da dozivim ejakulaciju 2 ili 3 put u toku dana ili veceri.
Radio sam i neke testove na gljivice ali nemam nista i spermokultura mi je ok.
Nemam problema sa erekcijom kao sto je nisam imao ceo zivot ali jednostavno kada vodim ljubav sa devojkom kao da uopste ne osecam nista na glavicu penisa.
Citao sam malo i strane forume gde su se uglavnom ovi problemi javljali povezano sa nekim nervima koji se nalaze izmedju testisa i analnog otvora ako sam dobro skontao, ili nesto povezano sa donjim delom ledja.
Ja imam problema sa donjim delom ledja posto sam visok 202 i doktori su mi rekli pre par godina da imam ravnu kicmu kao i vecina visokih muskaraca i plus da imam neki Shmolov sindorm gde diskusi trose prsljenove.
Bavio sam se sportom i prestao sam bas zbog tih problema u ledjima,ali i sada desava mi se da nekada imam periode kada imam bolove u ledjima.
Ako neko ima isti problem ili resenje bio bih zahvalan kada bi mi pomogli jer s vremenom je sve gore i gore i sada je pocelo da utice i psihicki na mene jer znam da ako krenem da vodim ljubav sa devojkom kako ce biti. Ne predstavlja zadovoljstvo vise kao sto je nekada bilo.
Unapred zahvalan