pitanje pitanje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 1:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pitanje pitanje
Znam da ovo verovatno nije mesto za ovo pitanje ali ne znam koga drugog da pitam.da li neko moze da mi kaze da li je athinsopnova djeta dobra za organizam posto se zasniva na potpunom izbacivanju ugljenihhidrata.zelela bih da drzim ovu djetu ali ne zelim da upropastim zdravlje.jos nesto pise da smeju da se piju cajevi sa zasladjivacem ali ne secer,mene interesuje da li smem da koristim med.hvala unapred
Re: pitanje pitanje
Naravno da nije dobro. Neću da pametujem imaš google. Zasladjivači su otrov. Fitnes-najzdraviji način topljenja masti i zdravog gubitka kilograma 

Re: pitanje pitanje
Ugljene hidrate kao sto je rekao Darko nije dobro, ali zato mozete da ih smanjite, to sam ja radio kada sam trebao da smanjim kilazu pred takmicenje. Smanjite unos ughenih hidrata, po mogucnosti jedite intergralni hleb, gledajte da jedete vise povrca i proteina, izbrgavajte slatko, masno i tako to. I jos najbolje bi bilo da ste malo fizicki aktivni, makar i malo brza setanja svaki ili svaki drugi dan.
A sto se tice meda, u njega cesto proizvodjaci i stavljaju secer kako bi ga imalo vise...
A sto se tice meda, u njega cesto proizvodjaci i stavljaju secer kako bi ga imalo vise...