pitanje oko hemoroida

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
belem
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 29, 2007 9:44 pm

pitanje oko hemoroida

Post od belem »

Zanima me da li se hemoroidi (konkretno spoljasnji) vremenom povuku ili ostanu trajno?

Zapravo ne znam da li se tacno radi o hemoroidima, radi se o jednoj maloj zili koja je iskocila, a od simptoma je priutan samo povremen, blag svrab. Pre ponedeljka ne mogu otici kod lekara, a malo me sve to zabrinjava.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: pitanje oko hemoroida

Post od Slavko_slavko »

kako mislite zila?ja imam nesto neodredjeno,nisam se ni sa kim konsultovao aili s vremena na vreme mi se pojavi kao mala izraslina,koja je meka i koja svrbi kao da me je 50 komaraca izujedalo...ako je to to onda se povuce za koji dan...nekad smeta kad imam stolicu ali sve to prodje...
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

Sve su to hemoridalni nodusi, meiki ili tvrdi, ispadaju ili su kao nepomicne potkozne izrasline na sluzokozi rektuma...mogu da svrbe i bole kao i da krvare a i ne moraju
belem
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 29, 2007 9:44 pm

Post od belem »

Slavko_slavko napisao:kako mislite zila?ja imam nesto neodredjeno,nisam se ni sa kim konsultovao aili s vremena na vreme mi se pojavi kao mala izraslina,koja je meka i koja svrbi kao da me je 50 komaraca izujedalo...ako je to to onda se povuce za koji dan...nekad smeta kad imam stolicu ali sve to prodje...

Pa meni lici na neku zilu, ali je kao i kod vas u pitanju neka neodredjena izraslina, takodje meka.
Utesno je sto ce se povuci. Ne znam da li uopste ima neke veze sto sam pod nepodnosljivim stresom u poslednje vreme i sto mi je imunitet jako oslabeo.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

sta ja znam,verovatno ima...sad u ovo novije vreme,od stresa sve moze da podje...mene nekad to jako svrbi,nekad pece,nekad smeta,ali se povuce i vise ne zeza neko vreme...
Korisnikov avatar
jelenaa1985
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm

Post od jelenaa1985 »

ogledalce,ogledalce moje, reci mi najlepsi na svetu ko je :lol: :lol:
LIMUN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 10, 2009 10:01 pm