pitanje za neurologa
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
pitanje za neurologa
poz pisem po ko zna koji put,,,,naime osecaj poremecaja ravnoteze me prati vec 7,8 meseci ...narocito bez vizuelne kontrole tj nocu....zanosim se u neodredjenom pravcu nekad levo nekad desno nekad napred nekad nazad,....uz to jos imam pistanje u usima simetricno koje je diskretno kao i poremecaj ravnoteze ali ga cujem kad legnem da spavam...orl nalaz hipotonija levo a nakon 5meseci hipotonija desno ...oni zbunjeni...th urutal bez promena bitnijih.....neuroloski nalaz uraditi nmr....rez sve je u redu ....ali drugi neurolog sada pogldao i kaze da vidi neko rasvetljenje u nivou leve b ganglije...ali se vidi samo u 1 preseku i nigde vise....ja vas pitam,da li je moguce da ipak nesto imam koliko moze da bud ovo opasni s obzirom da sam psihicki napet sveovo vreme bas zbog toga...on kaze da th ne treba nikakva a meni se stanje manje vise menja u toplom,zagusljivom,gde ima puno ljudi...cekanje u redu tada imam neki odecaj pijanstva osamucenosti i mislim da cu pasti...imate li ikakv predlog za mene jer sam ostao bezpomocan i ne znam vise kome da se obratim...molim za sto brzi odgovor strucnog lica i hvala