Pitanje o nejasnim simptomima

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
favreks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2014 1:03 pm

Pitanje o nejasnim simptomima

Post od favreks »

Pitanja u vezi nejasnih simptoma
favreks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2014 1:03 pm

Re: Pitanje o nejasnim simptomima

Post od favreks »

Pozdrav, novi sam na forumu, ne znam puno o medicini, pa bih voleo neko ko zna da mi pomogne...

Imam skoro 30 godina, pre mesec ipo dana sam imao jak virus, imao sam zapusen nos i nenormalne bolove u sinusima, lecen sam uspesno injekcijama garamicina. Medjutim, pre 20ak dana sam opet imao virus, ovog puta stomacni, povracao sam mnogo i imao dijareju, primao sam infuziju, pio amoksicilin, pa palitreks i probiotik i to je uspesno proslo, ali kada mi je to proslo, dan posle toga a pre nedelju dana u toku dana mi je poceo da mi se muti pogled. Imao sam providne kapljice ispred ociju (kao kada se covek tusira, pa mu ostane kapljica vode na trepavici) i ne bas najjasniji pogled, izmeren mi je pritisak 180/120, ekg mi je bio super, kao i secer (5,4). Pritisak je spusten i sad je ok pritisak, oko 130/90, ali meni ti simptomi sa ocima ne prolaze i dalje je isto kao taj dan, sa tim sto imam i povremeno ne preterano jake bolove u sinusnim tackama (posebno u kosti izmedju oka i obrve) i bolove u vratnom delu u spoju sa glavom, kao i male bolove u kostima iza uveta. Preporucen mi je odlazak kod neurologa i iznete razne teorije od nekog mozda problema sa mozgom, iscrpljenosti i umora organizma, pa do ustinuca nekog krvnog suda u vratu zbog mozda nepravilnog drzanja glave, pa da zbog toga imam te probleme.

Mene interesuje ako neko zna mozda nesto vise da mi kaze i da mi pomogne, da mi pojasni sta sve moze da bude, da li su mozda sinusi, mozak ili nepravilan polozaj vrat, posto cekam jos pregled kod neurologa koji nece moci biti obavljen bar jos par dana.

Unapred Hvala, Fav
Maximusmark
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 21, 2014 11:30 am

Post od Maximusmark »

Da li mi mozete objasniti, imam bol ispod koze kod gornjih trbusnjaka tj. izmedju njih. Treniram normalno i hranim se domacom hranom (nisam nikad koristio nikakvu prihranu i hemiju).. Prvi put sam to primetio pre 2 god ali ne boli dok blago ne pritisnem prstima. Znam da pri tusiranju pri trljnju osetim bol na tom mestu. Da li mi moze neko reci sta bi to moglo biti ?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

favreks
obavezno obavi snimanje ali verujem da od duzeg nezgodnog polozaja vrata-glave moze da se svasta desava a da nemamo pojma sta je i zbog cega.iumao sam lose iskustvo dok sam krecio plafone i gletovao, nesvestice i slicne tegobe i isao na sve pretrage a kad sam bio pri kraju radova jedan doktor slucajno upitao sta radim u zadnje vreme-i ja rekao za te radove. Kar sam zavrsio sve proslo,srecom nikakve lekove nisam uzimao. Takodje treba izbegavati spavanje na visokom jastuku ili gledati uvece TV iz kreveta sa podignutim jastukom, a za polozaj kod kompjutera je ubitacna stvar, o tome treba jako voditi racuna.
Maximus
kod tebe verujem da je nesto vezano za teretanu-nesto radis nepravilno ili ne radis vezbe opustanja. Drugo-ako imas nekih problema sa probavom otidji kod gastroenterologa-moze biti i to problem.
Svako dobro
Odgovori