Naime doktore,ja znam da cete vi meni reci stvari onakve kakve jesu,pa imam par pitanja za Vas.
Moj deda vec enkoliko ogdina ima problema sa visokim pritiskom,a u januaru mu od nove godine nije bilo dobro,pa je negde krajem januara bio u bolnici na ispitivanjima....
On(nisam sigurna dali je to)ima anginu pektoris(sta god to bilo),kolik o sam ja mogla da cujem.
Data mu je terapija lekova koje pije ujutru uvece i u podne,a bromazepan pije svako drugo vece.
Danas mu se slosilo(ne znam sta je bilo,jer niko nece da mi kaze),i bio je u bolnici,date su mu dve infuzije,i koliko sam ja cula,da mu je spao pritisak dosta.
E sad da ne bude kao da sam ja pala sa marsa,meni ne govore nista,jer sam jako emotivna i osetljiva i dosta vezana za dedu,i ne zele da se brinem itd itd itd.
evo danas kad sam saznala da mu nije dobro i to sasvim slucajno,bez pitanja sta je,plakala sam sa sestrom zajedno,misleci na ono najgore...a da ne pominjem kako je tek bilo dok je bio u bolnici...
da li mozete da mi kazete nesto vise(nazalost an osnovu ovih podataka jer zaista vise nemam)i da me uputite na to sta treba paziti kod toga,kako se ophoditi.........
ako uspem da zgrabim izvestaje i otpusnu listu ja cu postaviti ovde,mada to je tesko
Hvala Vam unapred
Ivanna S.
PItanje za dragog doktora Ivicu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Re: PItanje za dragog doktora Ivicu
Ivana, ako deda ima anginu pectoris, pa mu se slisilo i imao je visok pritisak, sasvim je moguce da ima NESTABILNU anginu pectoris, sto bi moglo da bude uvod u predstjeci infarkt. Vodite dedu kod interniste, po mogucstvu kardiologa. Ranije starosne granice za ergometriju i koronarografiju su pomerene, sada se moze to raditi i starijim osobama (odnosno, HOCE da rade i starijim), neka se leci pravilno i u skladu sa vremenom u kome zivimo i deijagnosticko-terapijskim opcijama koje su nam na raspolaganju. Najgore je sedenje kuci skrstenih ruku, uzimanje lekova koji ne deluju i cekanje da "vreme odradi svoje".
Sve najbolje!
Sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
hvala na odgovoru!
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
da li biste mogli da mi kazete nazive ovih krema na nasem trzistu,posto su zaista delotvorne

ako mozete sto pre
hvala puno unapred!

ako mozete sto pre
hvala puno unapred!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Allergosan = Synopen
Ketotifen = Galitifen
Abricort = Sinoderm
Sve najbolje!
Ketotifen = Galitifen
Abricort = Sinoderm
Sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt: