Pitanje doktoru neurohirurgu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Pitanje doktoru neurohirurgu
Moja dijagnoza bolesti je Glioblastom Multiforme stepen IV. Operisan sam pre dva meseca, doktori kázu uspesno su otklonili sve. PH analiza je pokazala da je tumor bio maligan. Nakon mesec dana od operacije odradio sam 26 zracnih terapija u kombinaciji sa citostaticima TEMODAL, koje treba da pijem i dalje po savetu lekara u narednom periodu. Da li mozete da mi odgovorite kolike su procentualne sanse za moj oporavak i koliko bih jos mogao dugo da zivim, pod uslovom da se taj zlocudni tumor ne povrati ponovo? I ako mozete da mi date neki koristan savet kako ziveti dalje sa ovim problemom, sta smem u buducem periodu da jedem, pijem i da li uopste ima ogranicenja u tom pogledu, hrane, pica, izlaganja suncu ili nesto tako slicno. Pozdrav i hvala unapred.
Re: Pitanje doktoru neurohirurgu
Zar je moguce da Vam niko nije odgovorio. I mene interesuje sve sto ste napisali... Zelim Vam svako dobro, samo vjerujte u sebe i niko sem Boga ne moze reci koliko cete zivjeti. Manite se prognoza, iskoristite savjete, i pokusajte da uzivate u ovim danima.... Jos jednom svako dobro...