PITANJE ZA DOKTORA

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
legijae
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 03, 2012 11:47 am

PITANJE ZA DOKTORA

Post od legijae »

Ovako, molio bih nekog doktora, tj strucnu i iskusnu osobu da mi da savet povodom pog postavljenog pitanja.
Vec duze vreme imam neko takoreci u podsvesti prisutnu uznemirenost..koja povlaci sa sobom takodje nekad i nesigurnost u sebe.. zatim osecam nervozu u stomaku, napetost u grudima tako da sve to nazovem..sto mi takodje utice na normalan san kao i na neke normalne aktivnosti..takodje i kada se iznerviram napomeuti simptomi su malo vise izrazeni... takodje nekad sam toliko slabe volje sto se tice mnogih stvari sto mislim da je uzrok sve malopre navedeno.... molio bih nekog sstrucnjaka da mi da neko svoje misljenje kao i savet jer mi ove stvari bas jako..jako smetaju. Hvala unapred !
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm

Re: PITANJE ZA DOKTORA

Post od *kristal * »

Ako vam takvo stanje remeti svakodnevno funkcionisanje posebno san ne bi bilo lose da se javite psihijatru najverovatnije je u pitanju anksioznost sa blazom depresijom,nije nista strasno sve posledica vremena u kojem zivimo,gde imamo malo vremena za sebe u stalnoj trci udovoljavanja drugima i pokusaju da u svemu budemo uspesni ,nadam se da sam malo pomogla.
Odgovori