Pitanje za doktora Ivicu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Pitanje za doktora Ivicu

Post od Ivanna Kraljica »

E ovako znam da ce da izgleda veoma smesno,al istino je,sta da se radi,ja sam takva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
volim da eksperimentisem
u petak(valjda je bio petak)sam vrsila ''operaciju'' prsta na nozi,onog najveceg,tako sto sam prvo slomljen deo nokta(a ja sam ga malko i zalomila makazama)to sam povukla i skinula sma taj deo nokta i izvukla deo koji je bio u mesu(ima oko 3cm)i to je pocelo da krvari stavila sam hidrogen.Posle toga me je bolelo dosta,cak ni da idem ne mogu(mnogo boli),a s obzirom da sam stalno na stiklama,juce sam setala ceo dan i ono je krvarilo,a oko prsta je crveno tj nokta
mogu da vam posaljem slicicu tj okacim ovde osecenog (iscupanog dela,divim se hrabrosti da to uradim)i slicicu izgleda nokta,sadasnje stanje(ako ce da vam znaci da pogledate,nego kad vam ja ovako opisujem)
da to namazem sa necim,ocistim mozda,posto me boli kad idem i u ravno :roll: a ne mogu u japankama da idem u grad niti mogu uvece da pevam u papucama(za to sluze stikle)?
isto da naglasim da sam stavljala propolis kapi,al samo jednom,odustala sam jer boli puno

Hvala unapred na odgovoru!
I.S.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Re: Pitanje za doktora Ivicu

Post od dr ivica »

niti mogu uvece da pevam u papucama
Pa Vi ste umetnica? Blago vama, vam je zivot pesma :) Ako vam zatreba basista ili harmonikas, javite mi :)

Nemojte nista da stavljate na to, to je paronihija, proci ce ako ste sve lepo iscupali, samo treba par dana da se pokidani krajevi zivaca smire. Mozete da ocistite sve povremeno obicnim hidrogenom, ali sto manje mazanja i previjanja, sto vise jednostavnog izlaganja vazduhu, to bolje.

Sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Re: Pitanje za doktora Ivicu

Post od Ivanna Kraljica »

da blago meni,umetnica jesam,vec nekoliko godina,ali na zalost u pogresnoj zemlji u pogresno vreme
evo bas sada trazim bend,pa imacu Vas u opticaju,bas planiram i u PO da dodjem,al nemam vremena nikako :lol:

pa ne znam je sam lepo iscupala,jos uvek nisam doktor(jednog dana mozda)

HVALA VAM NA ODGOVORU SVAKAKO!
Pozdrav!
I.S.
Odgovori