Pitanje - dijagnoza!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Milosh88KG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2013 12:41 pm

Pitanje - dijagnoza!

Post od Milosh88KG »

88 sam godiste
Visok 194cm
Tezak 95 kg

U svom zivotu koliko se ja secam jedino od cega sam bolovao su boginje ako je to bolest :) , par puta neke mucninice i glavobolje , jedan prelom ruke , i iscasenje zgloba noge (kosaraka) , i neka izraslina iza uveta masno tkivo i to operisano i to je otprilike to za mojih 24 godina zivota.

Jdini porok pusenje. Nepijem , volim da pojedem , mada u poslednj vreme zbog obaveza neredovno jedem.

No zadnjih mesec dana oscam bol u grudima celom povrsinom , bude tu nekih desetak minuta i onda prestane na nekih pola sata do sat vrmena i vrati se , za svo vreme dok bol u grudima traje osecam blagi pritisak u glavi tj ne u glavi nego nekako sa strane glave kao da se koza zateze , desi se ponekada da me i probode nesto kao strujica ali to je to.Tako je pocelo , nisam se obazirao jer mi se desavalo ranije na kratko par sati i onda se nije vracalo mesecima.

U poslednjih dve nedelje osecam istovremeno sa bolom u grudima i bol u stomaku , grc koji uvek nestane kada pojedem nesto malo.

Zadnjih nedelju dana konstantno osecam veoma blag bol ili blize bi ga opisao kao puls u predelu lopatice na ledjima , neiritira me , jednostavno je tu i sem kada nista neradim zaboravim da postoji.

Zadnja dva dana sve ovo zajedno plus osecam se poprilicno prazan , muka mi je od cigareta , kafa mi prija , kiselo mi prija , ostala hrana mi je bljak , isto kao i sa bolom u grudima samo nezavisno od njega cas dodje pa ode i tako unakrsno vec dva dana.

U trenutku kada nestane taj osecaj pojeo bih sve sto mi padne pod ruku , odmah gledam gde je pekara i sta god da uzmem nemogu da se zasitim i osecam jaku potrebu da jedem jos.

Spavam dobro i cvrsto imam malu bebu u sobi na koju nereagujem kada place :D

Evo dok ovo pisem osecam sve ovo zajedno plus u zadnjih par sati osecam kao da mi moc u rukama opada ali samo u rukama.

Voleo bih da me neko kompententan posavetuje sta da radim kom lekaru da se obratim i sta bi i od cega sve ovo moglo biti.

Napominjem do pre mesec dana bio sam zdrav kao dren , imam metabolizam kao konj (doktorka na lekarskom pregledu za vojsku je ovo izjavila) , aktivan dan od 18 sati i vise za mene je normalan , neodmaram posle podne da bi povratio energiju dovoljno je da normalno prespavam 5 6 sati.Nisam alergican ninasta , jedem sve , nisam gadljiv , nisam lezao teske bolesti ustvari naveo sam gore od ceka sam malo bolovao.

Priznajem samo da kod lekara nisam isao zadnjih dv godine i pre toga sto sam isao bilo je za neke gluposti poput pokidani elementi i jednom masno tkivo iza uveta.

Nepijem lekove nikada!

Eto to je to.

Hvala unapred na odgovorima.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Pitanje - dijagnoza!

Post od aa_aca »

Шта ли јој значи "метаболизам као коњ"? Ајде да имаш живце као коњ, али метаболизам?

Мени то твоје личи на проблеме са шећером односно са гуштерачом. У комбинацији са нередовним јелом указује на узроке свега тога. Биће да си заборавио да је и дрен само дрво и да може да пукне. Да се ниси мало префорсирао нечим?
Milosh88KG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2013 12:41 pm

Post od Milosh88KG »

Elem ...

Zadnja dva dana sam ustajao ranije da doruckujm i rucao sam ok 14h posle vecerao nesto malo i mogu reci da mi je dosta bolej evo danas ni traga od bolova...

Ma prstao sam redovno da jedem samo furnjam cigarete ... uzas .. da li je moguce da je sve zbog ishrane ? :/
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Знаш како наши стари кажу: "Празан џак не стоји".
Odgovori