Visok 194cm
Tezak 95 kg
U svom zivotu koliko se ja secam jedino od cega sam bolovao su boginje ako je to bolest

Jdini porok pusenje. Nepijem , volim da pojedem , mada u poslednj vreme zbog obaveza neredovno jedem.
No zadnjih mesec dana oscam bol u grudima celom povrsinom , bude tu nekih desetak minuta i onda prestane na nekih pola sata do sat vrmena i vrati se , za svo vreme dok bol u grudima traje osecam blagi pritisak u glavi tj ne u glavi nego nekako sa strane glave kao da se koza zateze , desi se ponekada da me i probode nesto kao strujica ali to je to.Tako je pocelo , nisam se obazirao jer mi se desavalo ranije na kratko par sati i onda se nije vracalo mesecima.
U poslednjih dve nedelje osecam istovremeno sa bolom u grudima i bol u stomaku , grc koji uvek nestane kada pojedem nesto malo.
Zadnjih nedelju dana konstantno osecam veoma blag bol ili blize bi ga opisao kao puls u predelu lopatice na ledjima , neiritira me , jednostavno je tu i sem kada nista neradim zaboravim da postoji.
Zadnja dva dana sve ovo zajedno plus osecam se poprilicno prazan , muka mi je od cigareta , kafa mi prija , kiselo mi prija , ostala hrana mi je bljak , isto kao i sa bolom u grudima samo nezavisno od njega cas dodje pa ode i tako unakrsno vec dva dana.
U trenutku kada nestane taj osecaj pojeo bih sve sto mi padne pod ruku , odmah gledam gde je pekara i sta god da uzmem nemogu da se zasitim i osecam jaku potrebu da jedem jos.
Spavam dobro i cvrsto imam malu bebu u sobi na koju nereagujem kada place

Evo dok ovo pisem osecam sve ovo zajedno plus u zadnjih par sati osecam kao da mi moc u rukama opada ali samo u rukama.
Voleo bih da me neko kompententan posavetuje sta da radim kom lekaru da se obratim i sta bi i od cega sve ovo moglo biti.
Napominjem do pre mesec dana bio sam zdrav kao dren , imam metabolizam kao konj (doktorka na lekarskom pregledu za vojsku je ovo izjavila) , aktivan dan od 18 sati i vise za mene je normalan , neodmaram posle podne da bi povratio energiju dovoljno je da normalno prespavam 5 6 sati.Nisam alergican ninasta , jedem sve , nisam gadljiv , nisam lezao teske bolesti ustvari naveo sam gore od ceka sam malo bolovao.
Priznajem samo da kod lekara nisam isao zadnjih dv godine i pre toga sto sam isao bilo je za neke gluposti poput pokidani elementi i jednom masno tkivo iza uveta.
Nepijem lekove nikada!
Eto to je to.
Hvala unapred na odgovorima.