Pitanje - Alergija,zdravlje,devojka

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
ZBoy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 10, 2016 6:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Pitanje - Alergija,zdravlje,devojka

Post od ZBoy »

Pozdrav, imam jedan problem ali kako bi vam opisao detaljno problem pocecu sve iz pocetka kako je doslo, mlad sam imam 20 godina pre mesec dana sam se video sa jednom devojkom koja je malo mladja od mene oko 17-18 godina ali nije bilo sex-a jedino je doslo kako da se izrazim.. "handjob" razumete me, nista vise od toga nije bilo niti sex-a niti pusenja, nakon toga otiso sam kuci istusirao se otiso da spavam i ujutru sam otisao na konkurst za policajca ali ja sam alergican na vlagu i prasinu u vazduhu kad sam otiso na taj konkurst digla se stvarno bas velika prasina, bio sam jako znojav umoran pio toliko hladnu vodu da su me zubi zabolele i kad sam otisao kuci lego sam da spavam nakon 2-3h kad sam se razbudio imao sam "slajm" iskasljivao sam (mislim da je od alergije) sutra je pocelo i malo grlo da me boli, vrtelo mi se malo u glavi nekoliko dana, osip na kozi odnosno crvenilo cesa me pa nestane pa onda pa tako poceo sam da pijem lekove za alergiju i za grlo, grlo me je pustilo, glava takodje ne muti mi se, jedino to crvenilo osip nije 100% prosao, i pojavio mi se problem da stalno od jednom da mi dodje neka vrucina u glavi i usima, crven budem i bas mi vruco u glavi i usima a ostali delovi tela ili normalna temperatura ili hladne ruke i noge, davao sam krv i mokracu da proverim testovi su sve u normali kako treba da bude , hvala bogu ali se ja i dalje nekako plasim poceo sam i da se gubim na momente da zaboravljam.. jer sam malo vise BRINEM o zdravlju bio sam da doniram krv u crveni krst ali pre toga sam pio koka kolu, nisam spavao uopste celu noc, hodao brzo i uvek ali uvek kad treba tako da doniram a doniram jer volim i za sebe i da procistim krv ja se uplasim i srce pocne jako da mi lupa i napravim film u glavi nemoj da mi nesto nadju da mi fali ovo ono i meni skoci pritisak i nisam mogao prosli put da dam krv jer mi je pritisak toliko skocio da je otiso u 200 (sumnjam da je od koka kole ne spavanje uopste celu noc hodao brzo do tamo i na kraju kako i uvek uhvati me neki stra i misla i pocne srce da mi lupa ko ludo pred da mi meri pritisak i da dajem krv jer napraivm film u glavi nemoj da mi nesto fali valjda je od to skociio pritisak).. mene zanima iako znam da je prakticno nemoguce ipak hocu da pitam, dali je moguce da mi je devojka nesto "PRENELA" od ruke jer mi je dirala penis ili je ovo cista alerigjska reakcija ili nesto drugo sto treba da proverim? imao sam skoro i rpoblem sa ocima one narodno zvane "drljke" kad ustanem od spavanja dok se ne umijem ne mogu lepo da gledam ne znam kako se zovu ali narod ih zove DRLJKE, stavljao sam kapi proslo je, sad me muci crvenilo,rasejan sam,vrucina u glavi.. a kad izmerim temperaturu ona je 36,8 - 36,9 citao sam da je normalna temperatura 37stepeni sto znaci da nemam temperaturu..
BrankaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 11, 2014 8:59 pm

Re: Pitanje - Alergija,zdravlje,devojka

Post od BrankaM »

Мислим да би требао да се јавиш добром психијатру , а везано за здравствене проблеме које си навео .
Odgovori