15 do 4 ujutru, budim se, i razmišljam da li da odem do toaleta ili da produžim sa spavanjem. U tom trenutku, počinje da mi pišti u ušima (Pišti, ne bruji), puls mi je skočio od jednom, i počela je neka ošamućenost ili blaga vrtoglavica da me hvata, osetio sam malo panike, ali sam se trudio da ostanem smiren i krenuo do kupatila.
Umio sam se i popio malo vode. Otišao u dnevnu sobu, uzeo aparat za pritisak, onako pod strahom (ipak nije sve jedno kad srce tako kuca i ko zna šta može da vam se desi).
Aparat je analogni (ima kazaljku), u toj žurbi koliko sam ja mogao da ustanovim, gornji pritisak je bio oko 160 ili 170, a donji oko 90 ili 100, jako čudno jer mi je pritisak uglavnom 125 sa 80. Prošetao sam opet do kupatila, umio se, i počeo da se smirujem, srce je prestalo sa tim ubzanim kucanjem, manji pritisak sam osećao u sebi, ali ono pištanje se nije mnogo umanjilo. Otišao sam da ponovno izmerim pritisak, i tada je bio oko 130 sa 80, to je bilo par minuta nakon prvog merenja. Vratio sam se u krevet u dvoumljenju, da li da odem kod lekara ili da spavam, ali pošto sam se osećao dobro, odlučio sam da nastavim sa spavanjem. Tako se završilo.
Inače imam 22 godine, treniram, idem u teretanu rekreativno, ne konzumiram nikakve psihoaktivne supstance, steroidne preparate, ili slično, niti sam ikada probao, dnevno pijem do 2 kafe, i možda 1 do 2 cigarete dnevno i to samo uz kafu. Razmišljam da nije od stresa, razmišljanja, škole, svakodnevne nervoze i slično?
Pištanje u ušima, vrtoglavica, ubrzan rad srca
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Pištanje u ušima, vrtoglavica, ubrzan rad srca
Вероватно си се само уплашио од пиштања у ушима. А пиштање је вероватно настало због неког проблема са вратом.
Re: Pištanje u ušima, vrtoglavica, ubrzan rad srca
Ma nezgodno si spavao verovatno.
Drugo, ako pominjes nervozu i stres-toga moras da se oslobodis svakako, a posebno obrati paznju na vezbe opustanja, mnogi imaju probleme koji treniraju samo zato sto ne rade dovoljno vezne opustanja.
Drugo, ako pominjes nervozu i stres-toga moras da se oslobodis svakako, a posebno obrati paznju na vezbe opustanja, mnogi imaju probleme koji treniraju samo zato sto ne rade dovoljno vezne opustanja.