pistanje u usima

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
jovannikolic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 29, 2008 11:09 pm

pistanje u usima

Post od jovannikolic »

Evo problema:osecam pistanje i pritisak u usima non-stop , danima , mesecima ...Vec sam se navikao , ali u poslednje vreme kao da imam i blage vrtoglavice i lupanje srca pa sam poceo i vise da obracam paznju.Imam 31 godinu . osecaj u usima je kao posle samara kad piste usi.
anen
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:35 pm

Post od anen »

Preporucujem detaljno ispitivanje,pa ako se nista ne dokaze,moracete se pomiriti i nastaviti da zivite sa tim.
Milan1982
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 11:02 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Milan1982 »

Radis li puno pored racunara sa bucnim ventilatorom?
Resavkinja78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 3:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Resavkinja78 »

ja sam posle teskog udesa biciklom u skoli, pre 15 godina, i teskog potresa mozga, dobila isti problem.... I dalje imam pistanje u usima non-stop, vec 15 godina zivim sa tim.....

U skorije vreme, pre par meseci, dobila sam tablete BETASERC 16 -ponekad i BETASERC 24- koje su mi pomogle da konacno se pistanje smanji, cak je sa leve strane glave POTPUNO nestalo pistanje, a na desnoj se smanjilo.... A vrtoglavice takodje nemam vise.......
Jer te tablete su upravo za sistanje u uusima i vrtoglavicu, vraca ravnotezu......

Pokusaj naci te tablete u apoteci ili bolnici.....

Svako dobro.
Ivana
stanisic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 22, 2008 2:40 pm

Post od stanisic »

da nije visok pritisak?
sana1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 22, 2006 11:21 pm

Nije pritisak

Post od sana1 »

Ja imam uglavnom nizak, pa i prenizak pritisak a vec izvesno vreme mi sumi u usima (kao ono leti kada si negde u prirodi nocu, pa se cuju , jeli se to kaze -svici), tako me nervira , a i vrtoglavica se javlja, narocito ujutro dok pijem kafu.
Ali kada sa raspolozena i negde krenem gde se radujem to ne osetim. Nekada imam dojam da je na nervnoj bazi, nekada da je neki problem sa usima, a nekada da je cirkulacija u vratnoj kicmi. I tako mudrujem a nikako da odem lekaru :roll:
Odgovori