Zelela bih da uradim pirsing na pupku ovih dana, pa me zanimaju strucna misljenja na tu temu.
Da li je opasno u bilo kom pogledu i eventualno da li moze ostaviti neke posledice kasnije u trudnoci?
Hvala
Pirsing
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Hvala na odgovoru.
Svakako da je potrebno i vise nego voditi racuna o higijeni i uslovima rada, to se na neki nacin podrazumeva, jer su komplikacije najcesce u vidu infekcija i prenosenja raznih bolesti u nehigijenskim uslovima.
Da li je neko imao iskustva sa piercingom na pupku?
I da li neko moze da preporuci neki studio?
Svakako da je potrebno i vise nego voditi racuna o higijeni i uslovima rada, to se na neki nacin podrazumeva, jer su komplikacije najcesce u vidu infekcija i prenosenja raznih bolesti u nehigijenskim uslovima.
Da li je neko imao iskustva sa piercingom na pupku?
I da li neko moze da preporuci neki studio?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 17, 2008 7:29 pm
pirsing
Ja sam radila pirsing u Sinđelu pre par godina, i veoma sam zadovoljna higijenom, ali moram ti reći da je mene užasno bolelo i sam postupak, a i nedelju dana kasnije, iskreno da sam znala ne bih otišla nikada !!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 17, 2008 7:29 pm
pirsing
Nije mi se ništa iskomplikovalo, nego kako sam kasnije čula, valjda mi je bila tanka koža pa sam bila preosetljiva na bol.... Zaista me je jezivo bolelo, i kada sam bušila, a i kasnije dok sve to nije dolo na svoje mesto, ali retki su takvi slučajevi,ne brini, sada koliko znam dobijaš i anesteziju tako da od bola neme ništa