Pirsing

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
Sargara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 17, 2009 3:00 pm

Pirsing

Post od Sargara »

Zelela bih da uradim pirsing na pupku ovih dana, pa me zanimaju strucna misljenja na tu temu.

Da li je opasno u bilo kom pogledu i eventualno da li moze ostaviti neke posledice kasnije u trudnoci?

Hvala
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Opasno je ako odes bilo gde i u nehigijenskim uslovima. Najgore sto moze da ti se desi jeste da dobijes sidu.Zato samo sa preporukom na proverenom mestu. I ne, mislim da nema posledice za kasnije, u trudnoci. Samo oprezno!!!
Korisnikov avatar
Sargara
Novi član
Novi član

Post od Sargara »

Hvala na odgovoru.

Svakako da je potrebno i vise nego voditi racuna o higijeni i uslovima rada, to se na neki nacin podrazumeva, jer su komplikacije najcesce u vidu infekcija i prenosenja raznih bolesti u nehigijenskim uslovima.

Da li je neko imao iskustva sa piercingom na pupku?
I da li neko moze da preporuci neki studio?
marrina1980
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 17, 2008 7:29 pm

pirsing

Post od marrina1980 »

Ja sam radila pirsing u Sinđelu pre par godina, i veoma sam zadovoljna higijenom, ali moram ti reći da je mene užasno bolelo i sam postupak, a i nedelju dana kasnije, iskreno da sam znala ne bih otišla nikada !!!!
strumpeta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 16, 2009 3:11 pm

Post od strumpeta »

i ja sam za Sindjel :) ja sam busila jezik, a moja sestra obrvu u Tattoo house ali su se oni preselili samo sto ja ne znam gde mada su bili odlicni
Korisnikov avatar
Sargara
Novi član
Novi član

Post od Sargara »

Odlucila sam se da to bude Sindjel. Najvaznije mi je da su higijenski uslovi dobri i sigurni, a bol sam po sebi koliko sam cula od mnogih ljudi je trenutan, traje nekoliko sekundi.
Ne znam da li se tebi nesto iskomplikovalo pa te je toliko bolelo?
marrina1980
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 17, 2008 7:29 pm

pirsing

Post od marrina1980 »

Nije mi se ništa iskomplikovalo, nego kako sam kasnije čula, valjda mi je bila tanka koža pa sam bila preosetljiva na bol.... Zaista me je jezivo bolelo, i kada sam bušila, a i kasnije dok sve to nije dolo na svoje mesto, ali retki su takvi slučajevi,ne brini, sada koliko znam dobijaš i anesteziju tako da od bola neme ništa :wink:
barkod
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 25, 2009 7:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od barkod »

nije opasno. samo da bude uradjeni asepticni uslovi
Odgovori