AB pilule za fibroadenome? Hitno!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
ivana_pg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 29, 2007 1:31 pm

AB pilule za fibroadenome? Hitno!

Post od ivana_pg »

Imam 26 godina. Prije 5-6 godina su mi na grudima ustanovljeni fibroadenomi, od tada idem na redovne kontrole, preglede, ultrazvuk i receno mi je da je sve ok, da je stanje stabilno i da je jedino potrebno da dolazim na kontrolu na svakih 6 mjeseci.

Doktor mi je preporucio da pijem vitamin E i grudi povremeno mazem pantenolom, a i sve druge metode "alternativne medicine" - prirodne ljekove - slobodno da upraznjavam (cula sam da treba da se pije caj od nevena, da se jednom dnevno jede po 1 listic cuvarkuce...)

Redovno idem kod ginekolega i prepoucio mi je AB pilule - Yasmin, da su odlicne.
S obzirom da sam cula razne price o uticaju AB pilula na fibroadenome, konsultovala sam doktora koji mi je rekao da u moru ovih AB pilula ima samo par njih koje imaju svrhu bas u smanjivanju ovih fibroadenoma (ima i nekih koji imaju uticaja na ciste - ali to nije slucaj kod mene).

Na netu nisam uspjela da nadjem nista vezano za ovo, pa cu zamoliti nekog od vas, ako zna nesto oko ovog, da mi javi - ako moze hitno, jer danas treba da pocnem sa novom kutijom pilula!!!

Hvala!
Odgovori