Pilonidalni sinus
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Pilonidalni sinus
Imam vec neko vrijeme tu uraslu dlaku na pocetku je bila mala kvrzica na povrsini tijela koja je bila crvena i bolna da sam tesko mogao sjediti,mislio sam da je to samo prolazno medjutim sad je pod kozom se stvorilo nesto velicine oraha i otvorile su sve dvije rupice iz koji izlazi gadan gnjoj...Da nebi bilo zabune to se nalazi na zadnjici ispod ledja,.Sad nemam nikakav bol i mogu normalno sjediti al se ponekad javi svrabez,.Znam da se radi o urasloj dlaki medjutim ako odem ljekaru znam da ce me na operacioni stol poslati al to mi ne ide u prilog jer idem na fax jos jedno mjesec puno bi zaostao ako se operisem + pitanje kako bi ja uopste poslije mogao sjediti...Dali ima neke sanse da ovaj sinus nestane il dal se moze nesto zakomplikovati ako ostanem jos mjesec dana? Hvala na razumijevanju
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pilonidalni sinus
To nece proci samo od sebe, mora da se izvadi sve komplet, jer vam je to u stvari klupko sitnih dlaka, koje imaju vrecicu i to se sad sve upalilo. Sedenje pogorsava stvar. Ako se budete operisali, oprovak ne traje bas dugo, ali probajte da sacekate, ako niste sad u mogucnosti.