Pilonidalni sinus

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
corelli
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 9:21 pm

Pilonidalni sinus

Post od corelli »

Imam vec neko vrijeme tu uraslu dlaku na pocetku je bila mala kvrzica na povrsini tijela koja je bila crvena i bolna da sam tesko mogao sjediti,mislio sam da je to samo prolazno medjutim sad je pod kozom se stvorilo nesto velicine oraha i otvorile su sve dvije rupice iz koji izlazi gadan gnjoj...Da nebi bilo zabune to se nalazi na zadnjici ispod ledja,.Sad nemam nikakav bol i mogu normalno sjediti al se ponekad javi svrabez,.Znam da se radi o urasloj dlaki medjutim ako odem ljekaru znam da ce me na operacioni stol poslati al to mi ne ide u prilog jer idem na fax jos jedno mjesec puno bi zaostao ako se operisem + pitanje kako bi ja uopste poslije mogao sjediti...Dali ima neke sanse da ovaj sinus nestane il dal se moze nesto zakomplikovati ako ostanem jos mjesec dana? Hvala na razumijevanju
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Pilonidalni sinus

Post od dannina »

To nece proci samo od sebe, mora da se izvadi sve komplet, jer vam je to u stvari klupko sitnih dlaka, koje imaju vrecicu i to se sad sve upalilo. Sedenje pogorsava stvar. Ako se budete operisali, oprovak ne traje bas dugo, ali probajte da sacekate, ako niste sad u mogucnosti.
Odgovori